Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

choinka na świeta

Polecane posty

Gość gość

zawsze miałam prawdziwą choinkę, ale niemiłosiernie dużo igieł z nich leciało. tak się zastanawiam czy nie kupić w tym roku sztucznej. źle mi się trochę kojarzy taka choinka, ale to chyba bardziej praktyczne rozwiązanie. myslicie, ze to wspolczesne sztuczne choinki wyglądają tandetnie?

Gość gość
Wyglądają tandetnie. Lepiej zainwestuj w jodłę. Ona się tak nie sypie jak świerk.

Gość gość
ja mam tez problem tego typu, zew choinka to wyzwanie dla kota - dlatego mam sztuczną i moim zdaniem wygląda całkiem fajnie. Teraz już inaczej się produkuje choinki i wyglądem są bardziej zbliżone do prawdziwych, nie to co w czasach mojego dzieciństwa.

Gość brykuha
ja mam sztuczną...:( ale nie narzekam, kupiłam w sferisie śliczne ledowe lampki, czekam żeby móc je założyć :)

Gość gość
Ja też mam sztuczną choinkę i uważam, że to praktyczne rozwiązanie. Moja choinka jest wzorowana na jodle i do złudzenia przypomina prawdziwą choinkę, a przy tym jest bardzo trwała i stabilna. Bardzo ładne choinki można dostać od tej firmy http://www.virpol.pl/. Prowadzą też sprzedaż ręcznie robionych ozdób choinkowych. Moim zdaniem najładniejszy model choinki od firmy Virpol to jodła na pniu. Ja kupowałam w zeszłym roku i potwierdzam, że prezentuje się świetnie.

Gość gość
Wczoraj zakupiłam choinkę do swojego domu. Zawsze decyduje się na żywe choinki. Tegoroczna jest wyjątkowo piękna. Zakupiłam ją od www.ogrodslaski.pl i polecam ich wszystkim z Śląska. Mają nie tylko świetne choinki ale też wiele ciekawych roślin i akcesoriów ogrodniczych.

Gość poli34
kup żywą choinkę w doniczce,ja tak robię co roku i nic z niej nie leci,wystarczy co jakiś czas podlewać

Gość gość
A ja w tym roku w ogóle postawiłam na nowoczesność i oryginalność i sprawiłam sobie metalową choinkę od http://techniczny.sklep.pl/. Fajnie wygląda i przede wszystkim nie będzie się sypać jak żywa, będzie mogła stać długi czas.

Gość gość
Najlepiej zdecydować się na żywą choinkę. Polecam wam te w doniczkach, bo mogą znacznie dłużej przeżyć. Ja choinki zawszę kupuję od www.choinki.in Hodują bardzo Łądne drzewka, które potrafią długo wytrzymać.

Gość miki

Zamawiałem w cenniku negocjowanym kiedyś od nich drzewka na święta http://lasik-shop.pl/ i przyznam, że schodziły pięknie. Najwięcej ludzi się interesowało. Paletami można brać, wszystko na indywidualnej wycenie, więc przy masowych realizacjach to się faktycznie opłaca.

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za odpowiednimi choinkami na święta, polecam zajrzeć na stronę choinki.in Jest to sprawdzona firma z województwa zachodniopomorskiego, która zajmuje się hodowlą  i sprzedażą choinek.