Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Kazimiera

Syn nie chce być w KODzie

Polecane posty

Gość Pani Kazimiera

Dzien Dobry! Nazywam się pani Kazimiera. Mam już 65 lat i mam problemy z moim synem. Mieszkam w miejscowosci oddalonej 100 km od Warszawy, a moj syn mieszka w Warszawie. Od początku uczęszczam na demonstracje KODu i staram się zachęcić do tego mojego syna. Niestety mój syn woli jechać z żoną i dzieckiem nad Wisłę niż iść ze swoją matka walczyć o wolną Polskę. Ostatnio przyjechałam do niego przed demonstracją przed pałacem dudy i przywiozłam mu nawet plakietki KODu, bardzo chciałam by ze mną poszedł a on mnie zwyzywał i wyrzucił za drzwi. Powiedział że wstydzi się za mnie, a KOD nazwał bandą starych komuchów. Nie mam już siły do niego, syn woli zajmować się żoną zamiast ze swoją matką walczyć o przyszłość Polski. Nie wiem już co robić. Jak przekonać syna?

Gość gośćsdsdsd
zostaw go w spokoju

Gość gość
Dlatego to mężczyzna opuszcza ojca swego i matkę swoją i łączy się ze swą żoną tak ściśle, że stają się jednym ciałem. przegrasz bo walczysz z bogiem

Gość gość
gratuluje pani mądrego syna

Gość gość
jak nie ma pani z kim isc na KOD to prosze pisac do Shatyna

Gość gość
na marsze kodu chodzą brzydcy i starzy ludzie, to czego syn ma tam szukać?

Gość gośću
Ha niezła prowokacja no bo kto to się przedstawia per pani. Pierwsze słyszę. Typu "Jestem pan Jan Kowalski". Zamiast "Nazywam się Kazimiera". Nazywasz się "pani", czy tak? I jakże po PRLowsku się nazywasz ^^ ...ale to pewnie Dash Rysiu prowokuje. Nudzi się? Tęskno za kafeterią?