Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze sie przed rodzina narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

Zony braci mojego meza czasem przy okazji spotkan rodzinnych pytaja mnie np kiedy zdawalam mature (gdy przygadamy sie na temat edukacji) a ja sie wstydze, bo mam 26 lat, mature zdawalam 5 lat temu czyli mialam 21 lat. No i jak to wyglada? Mature zdaje sie majac 19 lat, nie umiem i chyba nie chce sie tlumaczyc (skonczylam Lo wieczorowe, bo mialam bardzo trudny okres w zyciu) Odpowiadam, ze juz jakis czas od matury minal, ale one draza, bo niektore nie wiedza ile mam lat (narzecxony ma duza rodzine) Nie chce wyjsc na tepa kretynke, ktora zawalila szkole, bo to nie tak, nie mialam niestety mozliwosci ukonczyc liceum dziennego. Jakies rady? Dodam, ze nie mieszkamy z narzeczonym w Polsce, wiec z rodzina sie czesto nie widujemy,a ja rok temu zaczelam nauke tutaj za granica.

Gość gość
Przeciez nie musisz sie nikomu "spowiadac" z tego ile masz lat, kiedy zdawalas mature itd

Gość gość
Powiedz , ze zdawałaś kiedy miałaś 19 lat. Zagranica nikt tego nie sprawdzi :P

Gość gość
PIerwzse slysze, zeby ktos sie pytal o to kiedy ktos zdawal mature, mnie sie nikt nigdy nie pytal :p

Gość gość
mnie w ogóle nikt nie pytał o maturę,zreszta tak jak mnie znają to odpowiadam nie pamiętam ,a czemu pytasz? a Ty? co słychać? nic ciekawego ,no i już o nic nie pytają :-) może się zrazili ,natomiast jak zaczyna się fajny temat to mogę pogadać :-) szkoda że oni wtedy niewiele mają do powiedzenia