Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co_teraz

Czy powinnam z tym iść na policję?

Polecane posty

Gość nie_wiem_co_teraz

Byłam zapraszana do pewnego zaprzyjaźnionego (jeszcze do wczoraj myślałam że są moimi przyjaciółmi) małżeństwa na sex we trójkę. Sex był z elementami lekkiego sadomaso tzn. pozwalałam się wiązać i lekko uderzać. W ten weekend też do nich pojechałam a oni powiedzieli, że mają dla mnie jakąś niespodziankę ale nie chcieli powiedzieć co to jest. Przyjechałam i początkowo wszystko było tak jak zwykle z jedną wszakże różnicą. Dotychczas wiązano mnie lekko tzn. w taki sposób że gdybym chciała mogłabym w każdej chwili sama się uwolnić a tym razem przywiązano mi ręce i nogi do narożników łóżka naprawdę. Kiedy pytałam czemu tak mocno to mówili że to w związku z niespodzianką. Wtedy jeszcze nie czułam się zagrożona bo nigdy dotąd nie wycieli mi żadnego chorego numeru. Nawet podniecało mnie że leżę naga zdana na ich łaskę i niełskę. Wtedy on otworzył drzwi i wprowadził swojego kuzyna jak się potem okazało. Ani ja go nie znałam, ani nigdy wcześniej nie widziałam, nie wiedziałam kto to jest. Zaczęłam mówić że nie chcę i żeby mnie odwiązalia oni tylko się głupio uśmiechali a gdy zaczęłam krzyczeć widząc, że ten nieznajomy wchodzi na łóżko i kładzie się na mnie to zakneblowali mi usta kulą i chwalili, że dobrze odgrywam rolę. Potem zgwałcił mnie. W sumie to przez tę noc zostałam zgwałcona kilkakrotnie bo nie chciałam już żadnego sexu ani z nim ani z nikim więcej ale oni widząc mój nastrój nie odwiązywali mnie tylko kontynuowali prawie do rana. Kiedy wreszcie mnie uwolnili to zaczęli wszyscy troje udawać idiotów twierdząc, że mój sprzeciw brali za grę seksualną tak jak grałam poprzednimi razami. Dla mnie to kretyńskie tłumacznia bo chyba łatwo jest odróżnić kogoś gra rolę niewolnicy przymuszanej do czegoś od kogoś kto naprawdę sobie nie życze sexu kto krzycz i wyrywa się. Chciałam od razu od nich jechać na policję ale zamiast tego pojechałam normalnie do pracy bo nie mam już urlopu i musiałabym brać bezpłatny. Postanowiłam, że pójdę po pracy ale im dłużej o tym myślę tym bardziej zaczynam się wahać. Co ja im powiem? Że dobrowolnie do nich pojechałam na sex i dobrowolnie pozwoliłam się związać? To ma być gwałt?

Gość gość
Tak, takie coś jak najbardziej zostanie klasyfikowane jako gwałt, więc narobisz im problemów.

Gość Czarny Księżyc
To byś miałaś problem:O.Generalnie radze się nie zgadzać na takie coś:O.A czy masz chłopa:O?Bo chyba nie:O.

Gość gość
Gwalt. Zglos.

Gość nie_wiem_co_teraz
Oni na pewno będą twierdzić, że wcale mnie nie zgwałcili, że przecież sama chciałam, sama przyjechałam, sama się rozebrałam i sama wyciągnęłam ręce do wiązania. Mało tego podadzą masę przykładów jak poprzednimi razami odgrywałam rolę niewolnicy zmuszanej do sexu gdzie też zachowywałam się tak, że niby nie chcę i wtedy "bito" mnie paskiem bym mnie "złamać". Nie ukrywam, że podnieca mnie takie granie i pewnie będę musiała się do tego przyznać na przesłuchaniu. Czy wtedy uwierzą mi, że ostatni sex był nagle gwałtem? Poza tym nie wiem czy chcę im wszystkim opowiadać ze szczegółami co robiłam. Ja robiłam wszystko. Jako "niewolnica" robiłam i jemu i jej rimming. Tyle że tamto było wszystko dobrowolnie a teraz zostałam zgwałcona prze nieznanego mi faceta. Tylko kto uwierzy w "dobrowolony" gwałt?

Dlatego ja w to wątpię:O.A tamten typ czy był aż taki brutalny:O?Jeżeli chcesz się zemścić to proponuję tylko alternatywne rozwiązania:P.

Gość gość
Kobieta może rozmyślić się w każdej chwili podczas seksu i każda kolejna czynność bez jej zgody to jest gwałt.

Gość gość
Nikt koniobijco.

Gość nie_wiem_co_teraz
@ Czarny Księżyc dziś Dlatego ja w to wątpię .A tamten typ czy był aż taki brutalny ?Jeżeli chcesz się zemścić to proponuję tylko alternatywne rozwiązania . x Był właśnie brutalny. Przede wszystkim bił. Tamci poprzednio tylko uwadali, że biją i tylko symbolicznie uderzali paskiem, że nigdy nie miałam żadnych śladów. Ten uderzał tak, że bolało. Także dusił mnie naprawdę siadając mi doopą na twarzy. Groził, że mnie udusi jeśli po wyjęciu z ust kuli nadal będę krzyczeć. Zmusił mnie także do rimming i tym razem było to prawdziwe zmuszenie. Gdy tylko przestałam pchać językiem na od.byt natychmiast znowu siadał mi na twarzy odcinając tlen i unosił się dopiero wtedy gdy znowu poczuł mój język na ob.bycie. Tylko kto mi uwierzy, że tym razem było to naprawdę a poprzednich 10 razy tylko zabawa?

Gość gość
Zastanawia mnie czy to pisze idiotka czy idiota.

A w jakim wieku jesteś:O?Z opisu wnioskuję że to jakiś sadysta:O.No i podejrzewam że był z znaku lwa a Ty jesteś z znaku byka albo skorpiona ewentualnie połowy koziorożca albo raka:D.To zależy kiedy dopkładnie to było:classic_cool:.Na tej podstawie mogę szacować kto narozrabiał:D.Oczywiście tu nie jest konieczne szukanie winnego ale można wstępnie mieć podejrzenia co do niego:classic_cool:.Można tez zrobić inny numer-jakąś napuścić na nich:D.Wtedy by było łatwiej o dowody:D.

Gość gość
Nie wiem co teraz to Prowokatorro, jak widać Pancerniak wcale nie opuścił Kafe :P

Jeżeli zechce odpisać co nieco to się upewnię czy to żart czy nie:P.Jeżeli nie to spróbuje czubowi czyli gwałcicielowi dać nauczkę:classic_cool:.Oczywiście nie podając kulkę w czoło-to zbyt prymitywne:classic_cool:.

Gość gość
dobre :D

Gość nie_wiem_co_teraz
Dziękuję za szczere odpowiedzi. Jak Wy mi nie wierzycie to rozumiem, że tym bardziej nie mam co szukać na policji. Domyślałam się, że taki będzie finał. Dobrze, że rano nie poszłam bo tylko dostarczyłabym panom w mundurach rozrywki tak jak gwałt na mnie został tu potraktowany. Wielkie k****a dzięki 🖐️.

Gość gość
skoro jestes sadomaso to takie cos powinno ci sie podobac

Gość nie_wiem_co_teraz
@ gość dziś skoro jestes sadomaso to takie cos powinno ci sie podobac x I pewnie coś takiego usłyszałabym na komisariacie. Zaczynam się już godzić z myślą, że winni nie zostaną ukarani i że jedyną ukaraną jestam ja. W końcu "sama

Gość gość
sama winna jestes jak sie w takie rzeczy bawisz zboczona babo

Gość gość
PROVO

Gość gość
zgłoś na policje nie ma na co czekać

Gość gość
jak mozna bylo sie takiego zboczenstwa zgodzić masakra jakaś gdzie sie podziały normalne kobiety

Gość nie_wiem_co_teraz
Przecież ja się na to NIE GODZIŁAM!!! Miało być we troje a o tym czwartym nic nie wiedziałam! Dotarło?!

Gość gość
Ale ogolnie lubiec sadomaso i seks w trojkacie

Gość gość
fajnych masz znajomych nie ma co :) w życiu bym nie chciał kobiety ktora jest tak puszczalska i wulgarna seksualnie

Gość nie_wiem_co_teraz
@ gość dziś Ale ogolnie lubiec sadomaso i seks w trojkacie x A żebyś wiedział, że to lubię i co w tym złego? Nie wiem czy to normalne czy nienormalne ani skąd mi się wzięły te skłonności ale faktem jest, że lubię taki sex. Lubię do tego stopnia, że obawiam się, że kiedyś z czasem przeżyty gwałt i prawdziwe zmuszanie staną się dla mnie przyjemne. Może już się stały? Poszłam dziś do łazienki by się wypłakać. Byłam sama, zamknięta w kabinie. Najpierw tylko siedziałam i płakałam a potem sama nie wiem czemu wsunęłam rękę pod majtki. Zdziwiło mnie, że po czymś takim mam jeszcze ochotę na masturbację. Ci.pa jeszcze bolała mnie bo on bił końcówką paska także po c****e a moje przywiązane szeroko nogi nie były w stanie niczego bronić. To wspomnienie skierowało moje myśli ku biciu. Masturbowałam się wyobrażając sobie jak on siedzi znów na mojej twarzy i leje pasem po c*****. Doszłam bardzo szybko. Przemknęło mi przez myśl, że wcale nie chcę zrywać przyjaźni z tym małżeństwem, że chce by mnie nadal zapraszali. Poczułam bezdennie głupią przyjemność na myśl, że klękam przed ich kuzynem i proszę go o ukaranie mnie za moje wczorajsze nieposłuszeństwo. Niech mnie tresuje jak sukę i nie oszczędza pasa. Przeraziła mnie ta myśl!

Gość Ula786
Policja Ci nic w tym przypadku nie da. Sama jesteś sobie winna. Bo co innego jak kochasz sie z jednym facetem, a co innego jak wymyślasz trójkącik z małżeństwem - Zboczona. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów światowych marek na http://prosto-sklep.pl/ :d :*

Gość gość_facet_27
Musisz bardzi lubić być tak traktowana i zdominowana, że skoro nawet po takim gwałcie kręci Ciebie to... Sonds nice...

Gość gość
zakładam że nie robisz sobie jaj tym postem wiec odpowiadam oczywiście że na policję i obdukcję