Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co_teraz

Czy powinnam z tym iść na policję?

Polecane posty

Gość nie_wiem_co_teraz
@ gość_facet_27 dziś Musisz bardzi lubić być tak traktowana i zdominowana, że skoro nawet po takim gwałcie kręci Ciebie to... Sonds nice... x Lubię byc zdominowana ale przez ludzi których sama wybieram. To małżeństwo wydawało się miłe i higieniczne. Oboje wygoleni na 0. Mogłam z nimi robić wszystko nawet rimming. Ale ten ich kuzyn to jakaś masakra. Owłosiony jak małpa i brutalny jak małpa. Miał włosy nawet w doopie. Prawie się porzygałam gdy musiałam wsunąć język między pośladki w te włosiska. Na takie rzeczy nigdy bym się nie zgodziła. Nie wiem jak mogłam się teraz masturbować wspominając właśnie tę ludzką małpę. To dziwne ale właśnie dzięki tej małpie, dzięki prawdziwemu a nie udawanemu biciu czuję się jakbym weszła na kolejny poziom zboczenia. Im częściej o tym myśle tym częściej mam ochotę na jeszcze.

Gość nie_wiem_co_teraz
@ gość dziś Nie wiem co teraz to Prowokatorro, jak widać Pancerniak wcale nie opuścił Kafe x Przynaję się to ja Wasz kafeteryjny PROWOKATOR :D Tylko proszę nie podwieszć pode mnie innych osób. Ja wiem, że wielu z kafe chętnie by się podłączyło pod moje sukcesy, pod moją pomysłowość na setki prowokacji, pod mój doskonały styl pisania ale ja to ja a inni to inni. x Wasz PROWOKATOR ;)

Ja opuściłem kafeterie na pewien czas bo się obraziłem i nie zmieniło się to ale wróciłem bo uznałem że trzeba :P.Ale to prawda ten temat czy nie:O?

Gość gość
Trzeba mieć nasrane w głowie by SAMEJ iść do obcych na spotkanie seksualne. Zawsze jestem z mężem nawet u ginekologa przy badaniu cipki bo może być i takie badanie. ....Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl. Również mąż wspierał porody.

Gość nie_wiem_co_teraz
Ile razy mam powtarzać, że to NIE BYLI OBCY??? To znane mi małżeństwo. Tylko ten ich gorylowaty kuzyn nie był mi znany. Skad mogłam wiedzieć, że on tam będzie czekał?

Gość gość
Siema PROWOKATOR :D

Gość nie_wiem_co_teraz
Zresztą temat uznaję za zamknięty. Nie byłam na policji ani rano ani po pracy. Pogodziłam się z myślą, że nikt nie odpowie za gwałt na mnie a teraz zaczynam godzić się z myślą, że jestem porąbana skoro takie sadomaso nie kręci. Po powrocie do domu znów się masturbowałam dla rozładowania emocji. Tym razem świadomie fantazjowałam o tym co zaszło i nawet nie starałam się udawać oburzonej. Tak, masturbowałam się wyobrażając sobie, że znowu jestem gwałcona. Nawet obrośnięta doopa na mojej twarzy była w jakiś sposób podniecająca. Czy to nie porąbane? Porąbane. Co ja poradzę, że taka jestem?

Gość gość
Ładnie znane mi małżeństwo szykuje gwałt to zgłasza się na policję!

Gość gość
kretynko pieprzysz sie w pare osob , dajesz sie zwiazac i ponizac , a teraz uwazasz ze zostalas zgwalcona , jestes szmata i jakie to ma znaczenie ze przelacial cie jeszcze jeden facet gdybys byla normalna nie zgadzalabys sie na takie zabawy

Gość gość
Powiedz temu małżeństwu że są chorymi ludźmi, że zrobili ci to wbrew tobie, powiedz że ich kuzyn to oblech i świnia i nie chciałaś seksu, a potem zagroź że pójdziesz na policję.

Gość gość
Nie chodzi się po nich tylko wysyłasz SMS by tobie nie zrobili Tobie krzywdy. !!!!!

Gość nie_wiem_co_teraz
@ gość dziś Siema PROWOKATOR :D x Siema! :) Patrz, przyznałem się o 15:19, że jestem Kafeteryjnym ROWOKATOREM a pelikanów nadal przybywa i nadal łykają. No przyznaj, czyż to nie dowód, że jestem niekwestionowanym arcymistrzem prowo :D

Gość gość
Kurcze jacy idioci z Twoich znajomych. Streścić taka koleżankę. Ile ja bym dał żeby mieć taką... ja chętny, zona chętna tylko koleżanki brak...

Gość gość
Prowuśka, napij się gorącej herbaty. To pomoże na rozpaloną głowę :)

A bardzo Ci dobrze. Po cienkim lodzie sątpałasz to masz za swoje. Powinien Ci dupsko tak mocno zr***ać żebyś z tydzień nie mogła usiąść. To byłoby moim zdaniem zupełnie fair - zeszmacenie do końca.

Gość gość
uciekaj od takich znajomości bo to prawdziwe sidła diabelskie , a ogień piekielny jest bardzo bolesny i wieczny ... przeczytaj sobie 'Reportaż z piekła' amerykańskiej reporterki : Mary Baxter , która w latach 60 opisała w szczegółach to miejsce potępienia . Reportaż jest dostępny w necie , przetłumaczony na polski ..

Gość gość
Prosta sprawa. Przed takimi zabawami trzeba sie umówić na jakieś słowo klucz, które oznacza STOP.

Gość gość
Wcale nie jest mi cię żal idiotko. Za takie zabawy prostytutki brały kiedys duże pieniądze a teraz idiotki dają się wiązać i bić za free. Ostatnio pisałam z jakimś frajerem dla beki a on do mnie no to kiedy przejdziemy do uległości. A ja uległa k****a nie jestem i na taką nie wyglądam.

Gość gość
a po co komu zabawy z seksem ? Diabeł się tylko cieszy bo w sidłach ma coraz więcej dusz ... Uciekaj się do Najświętszej Marii , tylko ona może ciebie uratować , proś ją o pomoc a nie zawiedziesz się ..

Gość gość
Pelikany oś ładnie biorą tego sezonu xD