Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

sniadanie do oceny foto.

Polecane posty

Gość gość
Kvrwa ale bieda :D🖐️

Gość gość
Znowu za matki przeżerasz nierobie? :D

Gość gość
Wyglada jak ryż polany rzadkim g\ó\w\nem :D i w ogóle jaka bieda na biurku haha :D to już wiem jak żyje bezrobotna biedota bez życia :D

Gość gość
Teraz jesteś młody ale schizofrenia to choroba nieuleczalna a z wiekiem objawy się pogłębiają organizm przestaje reagować na leki także na starość wylądujesz na starość na stełe w szpitalu psychiatrycznym ale nie bój się wikt i opierunek darmowy masz zqpewniony gorzej z internetem,

Gość Justyna     Matuszczak
odkupisz mi ten ryż ty chuujozo bezrobotna

Rodzina mi nie pozwoli wyladowac drugi raz w psychiatryku, ja juz mam na starosc zapewniony byt, okolo 5 mieszkan i wielki dom jednorodzinny, a to tylko na dzien dzisiejszy :). Kazdy z mojej rodzinie zasuwa na siebie by po smierci zostawic cos mlodszemu pokoleniu. Moj wujek jest milionerem i ma wlasne osiedla :) moge smialo powiedziec ze mimo ze nie mam grosza w portfelu a na zdjeciach bieda, to jestem milionerem :). Mam te pieniadze zamrozone i na mnie czekaja, a ogolnie to sie dobrze czuje wiec nie generalizuj mnie typie okej?

Gość gość
w co grasz na tym niebieskim padzie Sony Filip?

Gość gość
Facet ma schizofrenię i mówi o wujku co jest milionerem tak tak tylko leki nie zapomnij zażyć

Gość gość
to nie jest pad sony, nawet milionera nie stać na porządnego pada tylko gra jakimś badziewiem za 20 zł z carrefoura :)

Gość gość
Idiota myśli że jak stanie się niebezpieczny dla otoczenia to rodzina go będzie trzymać w domu każdy pozbędziesz się świra z domu no może mama ale i ona będzie się go bała, gdy zacznie biegać z nożem kuchennym

Gość gość
Na fajki kasa jest ale już na mięso to nie bardzo