Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajasiaoli

Termometr e nn fever dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
wygląda to ciekawie - stała kontrola temperatury i wyniki na smartfonie. ja na razie mam rtęciowy i przymierzam się do zakupu czegoś lepszego. właśnei takie cos by się przydało.

Gość hoselia
Siostra ma ten termometr od niedawna, bo Pani Gadżet go pokazywała w tv i kupili. Z tego co mówiła, to fajne, bo nie trzeba dziecka budzić co chwilę żeby zmierzyć temperaturę.

Gość gość
my kupujemy ze znajomymi to kolezance co urodziła teraz bliźniaki. myślę, że będzie to dla neij wygoda, tym bardziej że przy dwójce dzieci każda chwila zaoszczędzona się liczy. :)

Gość Karolajna_Be
Siostrze sprezentowałam ten termometr i jest zachwycona. Jest mega przewrażliwiona na punkcie swojej Majki, więc opcja, że może ciągle monitorować temperaturę dziecka bardzo jej się podoba:)

Gość gość
wg mnie wielka wygoda z tym e-nn fever. dziecko jak jest chore to nie wiadomo w co rece wlozyc, a tak termometr bedzie pilnował czy temperatura nie skacze.

Gość lanolinnka
Technologie sie rozwijają, wiec czemu by z tego nei korzystać. Jeśli jest termometr, który pozwala mi sprawdzać temperaturę na smartfonie, to czemu z niego nie skorzystać. ja bym taki e-nn fever chciala.

Gość emillka5
ja właśnie kompletuję wyprawkę dla maluszka i też zdecydowałąm sie na ten termometr. na allegro już zamówiłam, wygląda solidnie. testowałam póki co na sobie i jest dokładny - myślę, że dla dziecka będzie idealny. :)

Gość gość
a u mnie było wczoraj baby shower i dostałam właśnie ten termometr. Szukam jakichkolwiek informacji na jego temat i widzę, że wygodne to będzie. :)

Gość gość
I jak w praktyce ten termometr? Sprawdza się?

Gość Ewa

Sprawdza, przy trzydniówce był niezastąpiony, ustawiłem alarm gdy temp. przekraczała 38 stopni i gdy dzwonił podawałam lek przwciwgorączkowý. Zwłaszcza w nocy to super opcja, śpisz spokojniej jak wiesz, że termometr Cię obudzi gdy temperatura podskoczy. Dodatkowo jest opcja, która pozwala zdalnie monitorować temperaturę dziecka. Musiałam iść do pracy a córka została z babcią. Babci na telefonie zainstalowałam aplikację i zalogowałam na swoje konto i jej telefon był główny, połączony przez bluetooth z termometrem a ja na swoim w aplikacji mogłam śledzić temperaturę na podstawie danych zarejestrowanych przez telefon. Dzięki temu i babcia i ja byłyśmy spokojniejsze. Super sprawa też po szczepieniach, przyklejasz termometr i w razie wzrostu temp alarm da znać kiedy podać lek. Polecam. 

U mnie od lat w szafce leży Diagnostic model bezstykowy 😉 Działa szybko, jest prosty w obsłudze i przede wszystkim nie jest z rtęcią!! Bałabym się że taki szkłany gdzies mi się zbije, a rtęć przecież trująca.. Szkoda nerwów na takie coś.