Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kseniaaa

Problem z młodszym bratem Chłopaka...

Polecane posty

Gość Kseniaaa

Cześć Dziewczyny.! Może zacznę od tego, że jestem tutaj nowa.. :-) Pierwszy raz też korzystam z takiej formy dyskusji. Zdecydowałam się na to ponieważ.. Hmm.. No jestem ciekawa waszych opini.. Przejdźmy do sedna.. Jestem ja 25, Mój Chłopak 30, Jego brat 20. Problem polega na tym, że hmm.. Młodszy brat ciągle wymyśla sztuczne problemy, pytania z kosmosu byle Mój Facet jakoś się nim zainteresował. Chce skupiać na sobie uwagę. Jak jeden dzień nie ma z nim kontaktu, wysyła sms 'przez pomyłkę' byle tylko zacząć rozmowę, które na prawdę są o niczym. Albo z innej strony.. Na pytanie np 'co robił? Jak dzień minął?' odpowiada, że rozmawiał z takimi s.ukami.. I żeby ten wszedł sobie tu i tu, czy poszedł tam i tam. No sorry.. To że jemu nie wychodzi ze swoją 'dziewczyna', nie znaczy, że i Mojego Faceta ma wciągać w jakieś rzeczy. :/ Jest też drugi problem.. Bywają sytuacje, że z nim potrafi siąść i pisać pisać pisać pisać. Kiedy np ja jestem w pracy on w domu już te sms tak szybko nie idą. Albo Ja piszę... Ciszaa. Braciszek napisze.. Już jest ciąg. Ja mogę czekać na sms 30 minut podczas gdy on tak naprawdę ma czas na pisanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować