Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palmauk

sam w obcym kraju, samotność

Polecane posty

witam, pisałem tutaj również wczoraj, mam 22 lata mieszkam w uk. w wieku 17 lat wyprowadziłem się z domu i od tamtej pory mieszkam sam, ojciec alkoholik. aktualnie wynajmuję pokój w uk i pracuję na pełen etat na nocki. mam dość swojego bezsensownego życia, nie mam przyjaciół, wogóle. moje życie to tylko praca, jeść, spać. na imprezy czy jakieś tego typu wypady nie chodzę bo nawet nie mam z kim. czuję się mega samotny, mam wrażenie że tak mi zaraz miną lata i nic się nie zmieni bo tak już od ponad 3 lat monotonia, praktycznie zero znajomości. dziewczyny nigdzie nie da sie znaleźć bo nawet jak jakąś polkę poznam w pracy dajmy na to mniej więcej w moim wieku to ma partnera. z poznawanie nowych ludzi też krucho. po prostu nie daję rady, coraz częściej mam myśli samobójcze i lepiej chyba było by gdybym umarł. i tak nikt by za mną nie zapłakał, no może mama lub siostra. ale z nimi też mam słaby kontakt, raz na 2 miesiące zadzwonie i tyle.

Gość gość
chłopie idź na kurs j.angielskiego. taki kurs jest zwykle darmowy. poczytaj na polskich stronach w uk. sam organizuj sobie własny czas, a być może poznasz kogoś interesującego. siedzenie na forum i utyskiwanie na swój los nic nie da.

Gość gość
Naucz się języka, bo bez tego,nic nie zrobisz. Jak będziesz mówił jako tako to zaraz jakąś panienkę znajdziesz. No i nie pij!

Gość gość
Podpowiedziałam Ci, o polskim kościele, a Ty dzis znowu to samo. Ogarnij się.

Gość gość
Taki kraj, anglia to tylko praca praca praca, a po pracy nie ma na nic czasu, czlowiek gna do domu i marzy zeby odpoczac.. Poza tym, tyle falszywych ludzi ze nikomu nie mozna ufac, czesc czesc i to wszysko, w zadne relacje lepiej sie nie wdawac ..

Gość też uk
Gdzie dokładnie mieszkasz?

Gość gość
Musisz popełnic samobojstwo.