Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina i Xenia

Czy jestesmy molestowane?

Polecane posty

Gość Alina i Xenia

Ja i kolezanka wynajmujemy pokoj u pewnego rozwodnika. On mieszka w willi i ma caly dol dla siebie a my mamy osobny pokoik na gorze. Wszystko pieknie cacy tylko ze jak on nas widzi np. w kuchni albo w przedpokoju to zawsze zagaduje jakies lesbijskie teksty. Np. spotal mnie gdy szlam pod prysznic to powiedzial, ze we dwie byloby nam razniej i jedna umylamy drugiej plecy. Niby nie napastuje nas seksualnie ani nie proponuje seksu ale jakies te jego teksty lejbijstwem zajezdzaja na kilometr.

Gość gość
To nie jest molestowanie, tylko prymitywne żarty.

Gość Alina i Xenia
Zarty nie zarty ale jak sie slyszy takie swinstwa nonstop to potem zostaje w glowie. Nie wiem czy to byl zart czy nie ale jak z kolei kolezanka szla pod prysznic to do mnie z tekstem czy nie mam ochoty isc z nia to by sie ten zbok (wlasciciel mieszkania) zabranzlowal na smierc. Czy ona naprawde chciala bym z nia wziela prysznic?

Gość gość
Wystarczy się wyprowadzić.

Gość Alina i Xenia
Gdzie wyprowadzic jak mieszkanie blisko uczelni i relatywnie nie drogie. Nie chce sie wyprowadzac z powodu glupich tekstow tylko chce by tych tekstow nie bylo

Gość gość
Mamy wolny rynek - każdy może prowadzić swój biznes jak chce, a klient, jeżeli ma jakiś problem to poprostu idzie do konkurencji.