Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek3244345344

nie wiem co robić;(

Polecane posty

Witam ostatnio poznałem fajną dziewczynę bardzo ładną sama mnie zaprosiła pogadaliśmy ale chyba była bardzo nieśmiała bo odpowiadała tylko jednym słowem pogadaliśmy ze 3 minuty i sie rozstaliśmy ale palnąłem jedną głupotę bo już wtedy zaproponowałem jej kawiarnie wiem idiota ze mnie no ale z presji tak sie ma wczoraj znowu gadaliśmy tylko dzięki jej koleżanką bo samej to sie jej nie da spotkać.Gada sie fajnie wczoraj było już lepiej dłużej gadaliśmy a ja ją znowu próbowałem gdzieś wyrwać no i znowu sie nie udało śmieje sie w moim towarzystwie i teraz moje pytanie czy mam dać spokój na jakieś 3-4 dni i znowu działać bo tak codziennie to coś nie tak? jak postępować z tak nieśmiałą dziewczyną o ile ona taka jest co robić hellpppp?Ps jedno jest pewnie na pewno jej nigdzie już nie zaprosze xdd

Gość gość
może ma nie świeży oddech i czuje się zakłopotana?

Musisz rozmawiać z nią i lepiej się poznać. Nie proponuj tak szybko jakichś wyjść, bo ona może się spłoszyć, jeśli jest nieśmiała. Nie przestawaj się odzywać, tylko przystopuj z tym naciskaniem a na pewno będzie dobrze :)