Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn. Czy potrafilibyście zaakceptować kobietę po ciapatym?

Polecane posty

Gość gość
Brzydsze i zahukane sa z ciapatymi

Gość gość
ja skorzystałem ciekawy typer z niego kurs na dzisiejszy mecz ponad 8! www.cloudown.xweb24.pl/l/3/ustawka27112016

Gość gość
Czy ciapaty to Hindus czy tylko Arab?

Gość DaroNY
Oczywiscie, jakie to ma znaczenia? Nie wiem moze dlatego ze mam 30 lat i od 15 roku zycia mieszkam w NYC, tutaj dokonczylem szkoly, to USA mnie wychowalo. To nie narodowy kraj, moja dziewczyna jest z pochodzenia po rodzicach Japonka choc rodzona w USA. Denerwuje mnie klasyfikowanie ludzi ze wzgledu na preferencje narodowe, seksualne tip.

Gość gość
Nieeeeee

Gość gość
do autora : zgadza sie dokładnie wszystko merytorycznie nie potrafisz się odnieść, ubliżasz, dzielisz ludzi na białych i "ciapatych" ja dzielę ich na mądrych i głupich. Ten epitet jest świadomy. Ty bo ty należysz do tych drugich.

Gość gość
autor ma małego ptaszka,więc dowartościowuje się kolorem skóry

Gość gość
dla mnie nie byłby to problem.

Gość gość
Wpierdzieliłbym wapno w strategiczne otwory i później jużby sie nadawała do użytku

Gość gość
przypomniała mi się piosenka popka pakistanskie disco :D

Gość gość
nieeeeeeee

Gość gość
Nigdy w zyciu nie byl bym i brzydzil bym sie z nia uprawiac seks. Ale spojrz na tez ze moze cie zostawiac znowu dla ciapatego skoro raz juz byla.

Gość gość
Ciapate sa latwe

Gość Abdul eh Ahmed
Ja Abdul mieć żala do was łatwe polskie kobiety!!!! Zloscic się sama na siebie!!! Jak moje kozy dowiedziały się że mieć stosunka z polska kobieta poobrażały się na mnie. Moje kozy uważać że na gorsze dupodajki nie mogłem trafić. Nie chcą gadać ze mną teraz a co dopiero kopulować. Trochę racji mają bo wystarczy wam głupie gęsi oiro albo funta pokazać i ci/pa mokra. Albo naopowiadać jakichś głupot i z otwartymi gębami wierzycie we wszystko. Co ja teraz liczbę nieszczęsna. Żadna koza mnie nie chcieć. Już lepiej było na k***y iść...

Gość gość
na k***y czyli na polki?

Gość gość
Ja bym nie miał żadnych oporów przed uprawianien seksu z Polką, która wcześniej seksiła się z murzynem. Dla mnie to żaden problem.

Gość gość
Gorsze niż kurwy. Kurwy nie mają żadnych zobowiązań. A te pierwsze zostawiają mężów i dzieci jadąc za granicę niby trochę grosza zarobić a pierdolą się z każdy. Mały, gruby, chudy. Murzyn, nawet portugal karakan. Każdemu dadzą.

Gość gość
chcą spróbować egzotyki :D

Gość gość
Polki to najgorsze szmaty i szlochy te ktore mysla ze seks z murzynem ciapatym to jaakas nowosc i zabicie rutyny :LD:D wenezuelki, hiszpanki portorykanki to dopiero ogien w lozku :classic_cool:

Gość gość
feee

Gość gość
ale prymitywy

Gość gośćtensam
Prymitywy??? Prymitywy to dają doopy ciapatym w nadziei że to książę albo w najgorszym przypadku syn szejka. A potem trzeba trzymać łeb przy ziemi, cztery kroki iść za panem i nie pytana nie odzywa się. Taka jest prawda jak ktoś już tu napisał. Za dużo praw panie kochane macie i za dużo do powiedzenia. Dlatego nasza cywilizacja cierpi. Zalewa nas chłopa która rośnie w siłę. A czemu rośnie?? Bo kobiety mają tam goowno do powiedzenia. Na równi są traktowane z inwentarzem domowym. I do czegoś takiego was tępe krówska ciągnie??!!!!

Gość gość
Psychicznie chory :O

Gość gość
Tutaj nawet można wyczytać wypowiedzi Polek które po związku z cudzoziemcem (najczęściej arab lub murzyn) wracały do związku z Polakiem i były zachwycone. Co prawda ja bym raczej nie chciał kobiety po przejściach z obcokrajowcami podświadomie traktował bym ją jak kogoś obcego kto świadomie odlaczyl się od własnego stada.

Gość gość
własnie

Gość gość
A ja mam w nosie przeszłość - jak jęczy i krzyczy w łóżku oraz tryska i chce jeszcze tzn. , że dogodzone i wcześniejsi byli tylko rzemieślnikami ;) My artyści potrafimy więcej a i tak za chwile zmienimy na nową więc po co oglądać się wstecz! Korzystać!!! I tak będą za mną tęsknić a nie za jakimś obcym :)

Gość gość
gośćtensam ma małego ptaszka i wylewa swoje frustracje

Gość gość
gośćtensam wczoraj Chodzi mi o formę Twojej wypowiedzi a ta jest niestety prymitywna. Z trescią mniej więcej się zgadzam

Gość gość
gośćtensam wczoraj Chodzi mi o formę Twojej wypowiedzi a ta jest niestety prymitywna. Z trescią mniej więcej się zgadzam

Gość gość
dokładnie