Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze babcie sa normalne na starość ?

Polecane posty

Gość gość

bo moja chyba juz całkiem zdziwaczala beka obrzydliwie tak że słychać na cały dom, ona jest głucha i myśli ze nie słychać tego. Robi to kilka razy dziennie! nie kapie się w ogole ,myje się w 2 litrach wody. ciągle coś nuci i marudzi pod nosem. potrafi kilka godzin "śpiewać" hmmm mm nanana tralala . jak zalapie jakieś słowo potrafi ze 30 razy je co chwilę wypowiadać . nie pozwala dokładać do pieca bo jest oszczędna i najlepiej siedzialaby w bunkrze bez wody i ogrzewania . zostawia po sobie brud, kal na desce i spluczce, sika do wiadra a później wylewa za okno . nie myje rak ciągle zostawia tluste ślady palców :o masakra

Gość gość
Moja babcia już nie żyje niestety ale do końca była całkowicie normalna. Nie miała demencji , nie trzeba było koło niej chodzić na starość , była sprawna i samodzielna aż do ostatniego ( dosłownie) dnia życia. Nawet okularów nie nosiła a miała 93 lata.

Gość gość
Nie ma na co czekać, trzeba z Babcią pójśc do lekarza. KONIECZNIE !!!

Gość gość
wielu osobom nalezałoby tu wyjasnić ze w czasach młodosci naszych babć, nie było osobnych opłat za wodę i można było korzystać do woli, na ulicach były studnie miejskie i można sobie było zaparkować koło takiej studni i umyć auto, więc naturalne dla nich jest że skoro za wodę teraz się płaci to trzeba ją oszczędzać, z opałem podobnie, można było zwyczajnie iśc do lasu i nazbierać suchych patyków, a dzisiaj ci wlepią za to mandat, chyba ze masz własny las, wiek niestety wyolbrzymia te sprawy, ale takie są fakty ze kiedyś ona miała za darmo to wszystko za co dziś musi płacić

Gość gość
masakra!

Gość gość
ja pier...