Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to obniżona macica?

Polecane posty

Gość gość

Mam może takie nietypowe pytanie, ale podczas osttniej rozmowy mój partner, z którym jestem od pół roku stwierdził, że najbardziej w seksie ze mną podoba mu się to uczucie, jak wchodzi w szyjkę macicy w środku, że nigdy poprzednio tego nie doświadczył. Wypytałam go dokładnie, mówił, ze czuje tę szyjkę i gdy dalej chce wejść to w nia wchodzi. Mam 48 lat, dwoje dzieci juz dorosłych. Na zawnątrz nie widać nic, by cokolwiek było z moimi narządami nie tak. Podczas badań corocznych ginekolog także nic nie mówi nigdy. Czy to, co czuje partner w głębi mnie, to wchodzenie w szyjkę macicy może świadczyć o obniżeniu macicy, np. po tych moich porodach?

Gość gość
To pewnie normalne, skoro lekarz nic nie zauważał w badaniach przez lata

Gość gość
jakbyś miała obniżoną macicę to ginekolog wysłał by cię na zabieg z siatką ale tego nie zdobił więc zdrowa jesteś

Gość gość
Widocznie masz taką budowę

Gość gość
Każdy ginekolog ma inną diagnozę gdy jesteś sama przy badaniu cipki ja mam zawsze przy każdym badaniu partnera i bardziej dokładnie bada i szczegółowo omawia z nami. Sądzę że w szyjkę macicy tobie nie wejdzie członkiem! Gdyby był przy badaniach u ginekologa twój partner nie mówił by bzdur. Mój był przy obu porodach więc widział wiele.