Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z rodziną Ojca

Polecane posty

Gość gość

Siostra taty przyjechała z włoch do polski .Ciągle tam piła teraz też jak wróciła .Ciągle się tym stresuje ,dlatego ,że rodzice się upijają i nie dają mi spać .Całe szczęście ,że już u nas nie nocuje .Najgorzsze jest to ,że Tata powiedział ,że ma spać w moim pokoju .I o nic mnie nie pytał.Ja mam zameldowanie a on nie więc to chyba ja mam większe prawo decydować chociaż jestem nie pełnoletnia .Na drugi dzień jak się dowiedział od mojej siostry nieciekawych rzeczy odemnie.I zaczął mnie wyzywać od nieuków ,gnojów,syfiarzy,imbecylów i rozbitków życiowych .Żebym zaczęła się więcej uczyć i popracowała nad swoim wyglądem .Cały czas się uczę mam same piątki ,szóstki i czwórki .Jedynke dostałam rok temu.Pozatym teraz chodzę już do technikum i mam 16 lat .A to może zaważyć na moim losie jeżeli się dobrze nie będę uczyła.Wyglądam jak wyglądam nie ważne mojemu chłopakowi się podobam .W weekendy roznoszę ulotki i staram się ,żeby było najlepiej.A Mama się zgodziła ją przyjąć ,gotować jej obiady i nawet robić kąpiele.Myślałam ,że ją zabije .Tak ,wiem ,że to moja ciocia ,ale aż wstyd się przyznać ,że mam takie osoby w rodzinie.Wyciągła gdzieś moją Mamę do swojego starego mieszkania i się upiła .Mama nigdy się nie doprowadzała do takiego stanu.Nie pamiętam ,żeby się jej zdarzało.Od znajomych siostry taty się tyle na jej temat Mama nasłuchała.Że,współżyła z jakimś mężczyzną a jego była żona to widziała.Do tego mają razem syna ,który ma 9 lat .Rozbijała małżeństwa i dostawała w twarz od tych kobiet ,którym odebrała męża.A to małe osiedle jak wieś ,mały blok i wszyscy o wszystkim ploktują .Więc wyszło. Jej były mąż zachorował ,ale jego stan się polepszył .I dobrze .Szczerze mówiąc brzydze się ,że tym ,że rzuciła go chorego i mu nie pomogła.I do tego zaręczyła we włoszech .Jak przyjechała była cała brudna .Teraz zostawiła u nas ubrania i od dwuch tygodni jej nie ma.I dobrze.Psa też zostawiła ,a przecież był wychudzony ,nie miał co jeść .Szkoda mi go .Jak się pozbyć tej osoby na zawsze z mojego domu i życia?.Chciała bym się pozbyć też ojca .Lepiej mi z Mamą.Od wielu lat znajomi mówią żeby się rozstali.Chciała bym żeby to się skończyło nie stresować się i mieć spokój.Tata nawet nie pracuje .Nic nie robi.Tylko mnie wyzywa i wyżywa na moim kocie

Gość gość
Zadzwoń na policje i zrób afere!. :D.A na poważnie ,nie martw się ich życiem i miej swoje .Wyprowadź się .Jak im dobrze to nic nie zrobisz :)