Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was został odrzucony w okrutny sposób przez kogoś kogo kochal

Polecane posty

Gość gość

I czuje się teraz jak góówno, tak jak ja?

Gość gość
misiu

Gość gość
Ja, ale nie czuję się jak g****o.

Gość gość
- Kochanie! Wygrałem w totolotka, pakuj się! - A gdzie pojedziemy? - Wyyyypie*dalasz!!!!

Gość gość
Wczesniej tak, teraz mam to w dupiu

Gość gość
Ja zostalem odrzucony ale nie czuje się jak goowno. Wielki niemyty murzynski chooj jej w dupę.

Gość gość
Tylko poznać klasę odrzuconego po tutejszych odpowiedziach, czytając je nie dziwota że ktoś Wam podziękował.

Gość gość
22:28 dwa zdania i wiadomo, dlaczego jestes exem

Gość gość
Ja nie zostałam w jasny sposób odrzucona, nigdy nie byłam pewna jego sygnałów bo prócz spojrzeń i uśmiechów nie zrobił kroku do przodu wiec gdy przestał kręcić sie blisko mnie uznałam jako odrzucenie, odzywałam sie tez do niego pierwsza pod pratekstem załatwienia jakiejś sprawy ale nie odezwał sie mimo to. Pózniej znow robił mi nadzieje a teraz go nie ma wiec szkoda gadać ;(

Gość gość
Ktoś się na nich poznał. Ten od murzyna powinien mieć same byłe.

Gość gość
kiedys podobal mi sie jeden facet.ale mial dziewczyne

Gość gość
podoba mi sie ktos ale nie mam szans u niego.

Gość gość
Ja zostałam tak potraktowana. Narzeczeństwo miał w d***e. Zdradzał mnie i wrzucił z domu, a teraz jest z ta, z która sie puścił.

Gość gość
Nie tylko same byłe, powinni jeszcze doświadczyć takiego gwałtu na sobie samych. Nie kochali i udają zdziwionych, że ktoś poszedł do rozum do głowy i wybrał rozstanie. Mam nadzieję, że ta dziewczyna odeszła zanim narobił jej dzieci. Cała rodzina byłaby dysfunkcyjna.

Gość gość
Ale sie wzburzyly dziurawe dziewice tym niemytym murzynskim c***jem :-D Wy to mozecie wyzywac facetow ktorzy was olali, ale jak kobita oleje faceta to oczywiscie tez jego wina? Yebane hipokrytki z was a murzynskiego c***ja wam nie zycze bo na przyjemnosc trzeba zasluzyc 👄

Gość gość
Sam jesteś hipokrytą i się nie usprawiedliwiaj innymi. Chcesz się wybielić, wrzucając wszystkich rozmówców do jednego wora, a tu wypowiada się bardzo wiele osób i zapewniam Cię, że znacznej części takie słowa nie przeszłyby nawet przez gardło w stosunku do kogoś ważnego.

Gość gość
Czarne jest be. Lubię kolor biały.

Gość gość
Ja sie nie musze wybielac bo murzynem nie jestem ani frajerem nota bene tez. Jedna podla kobieta a raczej stwor o cechach plciowych kobiety mnie porzucil dla starego knura z grubym i niemytym czarnym portfelem wiec zycze jej wszystkiego najgorszego i raka piersi i szyjki macicy. Niech zdycha w meczarniach.

Gość gość
Ja sie nie musze wybielac bo murzynem nie jestem ani frajerem nota bene tez. Jedna podla kobieta a raczej stwor o cechach plciowych kobiety mnie porzucil dla starego knura z grubym i niemytym czarnym portfelem wiec zycze jej wszystkiego najgorszego i raka piersi i szyjki macicy. Niech zdycha w meczarniach. x Na podstawie twoich wypowiedzi można wywnioskować tylko tyle, że wcale jej nie kochałeś. Nic dziwnego, że odeszła. Chwała jej za to, mądra dziewczyna. Byłeś i jesteś podłym egoistą. Czuć, że zawodziłeś ją i rozczarowywałeś. Nie uznajesz w niczym swojej własnej winy, to typowe dla totalnie zakłamanych psycholi. Stary knur, jak nazywasz inną żywą osobę, mógł być po prostu okolicznością towarzyszącą rozstaniu. Może nawet obdarzyła kogoś uczuciami podświadomie, by mieć pretekst do rozstania. Jeśli do tego nie przeklinałby jej tak jak ty tutaj, to nawet mając 50 lat więcej wciąż byłby bardziej wartościowym człowiekiem od ciebie.

Gość gość
Autor 23:41 i poprzednich zachowuje się jak śmieć, ale i tak życzę nawrócenia.

Gość gość
Dziewczyny będące z takimi psychopatami jak 23:41 jak dla mnie mogą obdarzać uczuciami nawet 90-latków. Kogokolwiek, byle tylko w końcu zakończyły taki związek bez miłości (co widać na obrazku).

Gość gość
Było ciężko ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Gość gość
A co dobrego z tego wyszło?

Gość gość
To, że jakaś dziewczyna nie jest już z kimś, kto jest w stanie życzyć jej źle życzyć, łącznie z chorobami i śmiercią. Większego dowodu braku miłości dać się nie da. Mam nadzieję, że nie było tam dzieci.

Gość gość
Dopóki tacy jak ten od raka nie ewoluują, powinni otrzymywać same kosze lub pożegnalne buziaki od płci przeciwnej. Sama toksyna.

Gość gość
Też dostałem kosza i nie było to miłe i byłem naprawdę zakochany i ona w stosunku do mnie też coś kręcila. No ale tak nie robię i jej nie wyzywam, źle nie życzę. Ale każdy reaguje inaczej, niektórzy sobie nie radza po prostu.

Gość gość
Nie ma, że każdy reaguje inaczej. Pewnych zachowań nic nie tłumaczy.

Gość gość
gość wczoraj To model bo to jego język pisania haha

Gość gość
No na pewno jej zachowania nic nie tlumaczy gdyz okazala sie zwykla zdzira i prostytutka starych dziadow. Na szczescie mam kilka pikantnych fotek z nia w roli glownej i wymyslilem ze wysle je do jej pracodawcy, a pracuje w korporacji jak tam sobie popatrza na jej gole fotki z k*****m w buzi to beda mieli ubaw, zniszcze ja, zniszcze ja i sponiewieram jak psa a raczej jak suke. Zasluzyla na to.

Gość gość
Pójdziesz za to siedzieć.