Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosujecie się do próśb pan z przedszkola względem stroju na dany dzien

Polecane posty

Gość gość

Tzn jutro dzień misia, prośba o strój jednolity bez nadruków..nic takiego nie mam w garderobie..pozyczacie? Specjalnie kupujecie? Latacie po lumpeksach? W sumie nie jest to często ale jak mu jest to problem..jak się do tego stosunkujecie?

Gość gość
Ja stosuję się zawsze. Panie w przedszkolu synka wymyślają na prawdę fajne zabawy, imprezy, dzieciaki szczęśliwe, więc jestem jak najbardziej za i zawsze synek jest odpowiednio przygotowany. Akurat w naszej szafie jednolitych ciuchów nie brakuje, bo nie lubię, jak synek jest pstrokato ubrany, ale nawet gdybym nie miała, to bez przesady, w pepco za parę złotych można kupić, może jakość nie rewelacyjna, ale kilka razy założy, a nie majątek.

Gość gość
No tak. My juz mielismy prosbe o przebranie na 1 dzien jesieni, potem byly warzywa i jeszxze cos ale juz nie pamietam. Zaraz beda swieta, tearrzyki, wystepy, w tamtym roku byl balwankiem, potem karnawał bal przebierancow byl zolnierzem. W ch. .. tego jest. Tez mnie to czasem denerwuje, a szczegolnie jak mowia zeby cos samemu zrobic, manualnie jestem do d**y. Stroje wypozyczam np balwanka,zolnierza wykombinowalam sama i dynie tez,co do ciuchow, mam ich duzo bo po moich bratankach