Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam mu o tym powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Był kiedyś chłopak, miłość mojego życia, chociaż nigdy z nim związana nie byłam. Bardzo mnie zranił i nagle zniknął z mojego życia. Chłopak,z którym obecnie się spotykam wie o nim. Nie wie jednak, że on jest trochę podobny z wyglądu do tamtego chłopaka, ma takie samo spojrzenie, niektóre takie same teksty, powiedziałabym, że nawet identyczny śmiech. Zależy mi na nim, ale chyba poczułam to co poczułam dlatego, że tak bardzo przypomina mi tą moją wielką niespełnioną miłość życia. Powinnam mu o tym powiedzieć czy lepiej zachować to dla siebie? A jeśli powiedzieć to kiedy.. teraz, kiedy spotykamy się,ale nie jesteśmy parą czy dopiero wtedy kiedy ewentualnie bylibyśmy już razem?

Gość gość
A od jak dawna z tym pierwszym nie masz kontaktu?

Gość gość
lepiej nie mówić..mysle ze ten ktos nowy stanie sie jeszcze blizszy. byle tylko tamten nie wrocil. to nie jest rzadkie, szukanie niuansów, cech jakiejś osoby w innych ludziach

Gość gość
a wybaczyłabyś tej swojej dawnej miłości?

Gość gość
00:47 Nie mam z tamtym kontaktu od pół roku. 00:51 Chciałabym mu powiedzieć, ale myślę, że to nie byłoby dobre, bo kto chciałby być porównywany do innego.. Tylko widzisz, to nie jest jedna cecha, tylko masa cech, która mi przypomina tamtego. Kiedyś myślałam, że powinnam znaleźć sobie zupełnie innego faceta,ale to nigdy nie było to samo, bo potem ciągnęło mnie do facetów podobnych do tamtego. Po prostu już chyba zawsze będę go kochać, ale wiem, że nigdy z nim nie będę, nie kontaktuję się z nim od pół roku, poza tym on ma dziewczynę teraz. 00:52 Czy bym wybaczyła dawnej miłości.. nie mam skłonności chować urazy, nigdy nie potrafiłam nawet być zła na niego, bardzo mnie zawiódł i nigdy nie potrafiłabym więcej mu zaufać, ale kochać będę do końca życia.. to taka miłość i nienawiść jednocześnie.

Gość gość
To co takiego Ci zrobił?

Gość gość
Chciałabyś, żeby ktoś coś takiego powiedział tobie?

Gość gość
Ile masz lat??

Gość gość
Co mi zrobił.. udawał miesiącami przyjaciela, udawał, że mu na mnie zależy jak na dziewczynie, mieszał w głowie, kochałam go, był moim ideałem, dla niego odeszłam od chłopaka, a on wtedy zaproponował seks,a że do tego nie doszło to zniknął z mojego życia i więcej go nie widziałam, a teraz ma dziewczynę i jeszcze ciągle "lansuje" się z nią w necie i pokazują jaką są szczęśliwą parką. Czy chciałabym ja coś takiego usłyszeć.. chyba nie, dlatego wydaje mi się, że lepiej jak mu nie będę o tym mówić. Po prostu przy nim wracają do mnie wspomnienia o tamtym, mam jakby deja vu, ale przez to czuję się jakbym dostała drugą szansę od losu z człowiekiem podobnym, ale lepszym. A ile mam lat.. powyżej 20.

Gość gość
zfyvchaj psie

Gość gość
Nie mówić. Facetom takich rzeczy się nie mówi, bo oni nigdy nie zrozumieją naszego kobiecego serca. Poza tym co chcesz osiągnąć tym że mu powiesz? Bez sensu. Zostaw to na dnie swojego serca. Wspomnienia piękna rzecz ;)

Gość gość
21.10 Popieram. On tego nie udzwignie .

Gość gość
Nigdy nie mówić.

Gość gość
chyba zwariowałaś, żeby takie rzeczy mówić miłoby Ci było usłyszeć coś takiego? chciałabyś poczuć się jak zapchajdziura?