Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil 993

Kamil 993

Polecane posty

Gość Kamil 993

Witam mam problem, byłem w związku rok czasu ciagle się klocilen z dziewczyną,ona mówiła że zasługuje na kogoś lepszego ze jestem nie dla niej itp, oststnio się bardzo poklocilismy chciałem ja uderzyć od tamtej pory zablokowała mnie na fb i za tydzień napisała do mnie ze zemna nie będzie,minął już miesiąc a ona dodaje zdj jakieś opisy o miłości i ostatnio dodała zdj z nowym kolega A w związku mówiła mi że mnie bardzo kocha dodam że wspominała również o swoim byłym co on jej złego nie zrobił jaki on był zły i często mnie Aldo niego porownywala możliwe jest to ze byłem taka zaphaj dziura ? Zamiast byłego ?

Gość Kamil993
Dodam że pracowala w sklepie u mnie pod blokiem zapytała znajomego czy może pójść zemna Na piwo no i poszliśmy zaczęliśmy chodzić codziennie bo ona blisko w pracy więc pewnego dnia trafiła do szpitala więc pojechałem do niej I tam spędziłem z nią 2 miesiące tam mi wyznała miłość gdy wyszła z niego poszliśmy do baru ze znajomymi opilen się strasznie i ja strasznie ootraktowaken zerwała ze mną i odpuscilen na dwa miesiące ponieważ to była moja pierwsza dziewczyna i bałem się ze nie da się tego naprawić jednak po dwóch miesiącach czasu wróciliśmy do siebie czułem stres bo nigdy nie miałem dziewczyny w związku tylko takie tam przelotne kręcenie itp. Wróciła do pracy i tak codziennie się spotykaliśmy prawie bo jak nie w sklepie to i w domu u mnie później zmienila pracę dalej byliśmy ze sobą tylko nic nie robiliśmy tylko siedzieliśmy w domu jak chciałem gdzieś wyjść tonona nie chciała i na odwrót nie nogkisny się dogadać raz mi mówiła ze zrywa zemna a za chwilę ze mnie kocha i tak cały czas ze jestem do niczego że nie umiem rozmawiać przyznam jestem cichy A ona wygadana bardzo oststnio byłem z nia i znajomymi i upilen się strasznie się poklocilismy mówiła że mi nie wybaczy i zablokowała na fb na tydzień później mnie odblokowania i mówiła ze powinienem chociaż przeprosić a ja nic chociaż boli mnie to, wgl sam już nie wiem czy mam do niej wwrócić dodaje po rozstaniu zdj ze jest szczęśliwa jakieś posty o miłości I po miesiacu czasu słyszałem że kogoś ma trochę dziwne bo niby tak mnie kochała dodam że wybaczala mi bardzo dużo ale też niszczyla moja psychikę gadanien ze kto ja w sklepie nie podrywa kto się za nią nie ogląda itp nie raz przy rodzicach powiedziała do mnie Ty debilu aż mama zwróciła jej uwagę czy ona mogła się mną bawić ?,

Gość Kamil993
Nie c***u bo ona też mi robiła dobre pranie głowy

Gość gość
A sp/ier/dal/aj poj/eb/ie