Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on tak robi?

Polecane posty

Gość gość

Facet mnie rzucił dla innej (bylismy razem kilka lat) 2 miesieące temu. po prostu przestał się pewnego dnia odzywać, tzn. odpisywał tylko lakonicznie, wiec pomyslalam, ok teraz nie bede sie narzucać, jak mu zalezy to będzie się odzywał pierwszy. No i 2 miesiace była cisza, wiec uznałam, ze mnie porzucił, szczególnie ,że na fb oglosi, ze jeste w zwiazku z kims innym. A tu wczoraj zaczął się nagle odzywać do mnie, pytać co u mnie i sugerować spotkanie... Trochę to dziwne bo ma w koncu dziewczynę, to co chce ciagnąć na dwa fronty? Napisałam mu, ze nie mam teraz czasu, a on ,ze ok i żebym się odezwała do niego jak bede miala czas. Udałam ,ze nie wiem o tej dziewczynie, ale zsatanwiam sie co on kombinuje..

Gość gość
Aha i podejrzewam, ze przez ostatnie pół roku jak jeszcze sie spotykaliśmy to wlasnie krecil na dwa fronty i spotykal sie z nią i ze mną... Tylko ,ze ona pewnie o tym nie wiedziala nawet, ale wiele faktow na to wskazuje.. Teraz zwiazał się z nią i nagle pisze do mnie. NIe wiem czy chce wrocic, czy znow ciagnac na dwa fronty, ale ja juz chyba do niego nie chce wracac.. Choc jeszcze tesknie, ale zachował sie nie fair i tyle. I chociaz tej laski nieznosze, to niech sobie chyba robia co chca

Gość Kaja3334
Nie ma facet dla Ciebie miejsca jako dziewczynę i w dodatku jest z inną. - To go pogoń w 3 h***. I jeszcze do Ciebie pisze i umawia, i podrywa. - Skoro tamta mu nie wystarcza znaczy, że źle wybrał. A Ty nieba przychylisz innemu. Szanuj się dziewczyno. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów światowych marek na http://prosto-sklep.pl/ :d :*

Gość gość
Wy kobiety poważnie jesteście takie głupie? Po co się pastwić nad losem takiego frajera. Na Twoim miejscu on dla mnie by już dawno nie istniał...

Gość gość
Ale duupek I tchorz w dodatku! Nie potrafil zwyczajnie zerwac I to po 3 latach. On chyba ma CIE za kompletna idiotke myslac, ze jeszcze po tym wszystkim bedziesz sie z nim spotykac. Cwany, chce leciec na dwa fronty I chyba mysli ze Ty o tym nie wiesz :| jesli bys chociaz raz po tym wszystkim spotkala sie z nim to bylabys kretynka, olej go, nie odpisuj mu nawet, pokaz ze masz honor bo on zasluguje jedynie na olanie. Ja bym na Twoim miejscu ignorowala jego wiadomosci, nawet bez jakis tlumaczen typu ,,nie mam czasu" bo bez sensu komus takiemu sie tlumaczyc. Olej gnoja totalnie, poczujesz satysfakcje :)

Gość gwoli wyjasnienia
Byliscie kilka lat razem i rozstaliscie sie bez zadnej rozmowy. On po prostu przestal sie odzywac? Nie moge uwierzyc. I ty tracisz jeszcze czas na rozmyslanie co oznacza jego zachowanie.

Gość gość
Może chce pogadać i wyjaśnić, bo ma wyrzuty sumienia.

Gość gość
No właśnie, Ty jeszcze analizujesz dlaczego tak a nie inaczej robi... Powinnas po czyms takim miec go gleboko w d...e I pokazac mu to wlasnie kiedy sie odzywa znowu, czyli olewac, odczytac wiadomosci I nie odpisac ;) jesli cokolwiek bedziesz z nim dyskutowac albo sie zgodzisz na spotkanie to on bedzie mial satysfakcje ze dalej siedzi Ci w glowie. Nie daj mu tej satysfakcji. Nie badz glupia.

Gość gość
19.39 popieram.

Gość gość
Bo tak robi i już.