Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoki wagi, miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja aktualna waga to 51 kg. Wczorajszego dnia zjadlam moze 600 kcal, bo bylam chora, nie mialam apetytu, wiec niemozliwe, zebym przytyla. Zaznacze, ze jestem 3 dni przed miesiaczka. Rano wstalam, zwazylam sie 51, ok. Zjadlam sniadanie (bulka razowa suvha, bo nadal brak apetytu..) i popilam cola zero. Cos mnie tknelo i weszlam znowu na wage, minelo jakies 30 min.. 53 kg.. jak to mozliwe?

Gość gość
No no wypas menu -sucha bułka i cola. :O

Gość gość
Słuchaj wahania wagi przed miesiączką są zupełnie normalne, bez miesiączki również ;) zależy od tego ile w ciągu dnia zjesz, od tego czy woda ci sie zbiera w organizmie (a przed miesiaczka niestety sie zbiera - stad obrzęki nadgarstków, kostek i innych) do tego dochodzą wzdęcia przecież, i inne towarzyszące objawy. Twój organizm wtedy też trochę wolnej pracuje. To wszystko jest zupełnie normalne. Ja nie dość, że mam podobne problemy podczas miesiaczki to jeszcze waga złogów jelitowych może dochodzić nawet do 3kg dziennie. Więc zupełnie się tym nie przejmuj :) No chyba, że tak jak ja obudzisz się po 12latach z nadwagą na poziomie 16 kg to wtedy się martw, kupuj iqacai i sie odchudzaj ;) A tak.. .nie ma potrzeby

Gość kd32
Oj mi waga również skakała raz miałam 78-80 i tak ciągle aż w końcu wzięłam się za dietę bo chciałam schudnąć zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus dużo ruchu i waga spadała ładnie ;) i powiem ci że odkąd jestem na diecie i dużo się ruszam waga mi nie skaczę :)

Gość gość
myslę, że odchudzanie i kwestie skoków wagi przedmiesiączkowej to dwie zupełnie różne rzeczy tak jakby.. ja też się odchudzałam z jagodami acai ale to nie ma zupełnie związku z miesiączką przecież