Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie, ze się mu spodobałam?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj czekałam w kolejce w urzędzie żeby wyrobić sobie dowod bo stary juz stracił wazność. Było kilka osob oprocz mnie. I nagle wszedł taki jeden facet. Spytał kto ostatni i od razu spojrzał tylko na mnie choć osob bylo kilka. Potem jak zostalismy na tej poczekalni we dwoje to sie usmiechal i pytal czy dlugo juz czekam, ale niestety nie mielismy okazji dlugo pogadać, bo zaraz byla moja kolej. Jak wyszlam z pokoju to coś tam powiedział ,że " o to zdążę przez 14 " i się usmiechnął, ja do niego też. Potem poszłam jeszcze do sklepu i akurat jak wyszłam to wyszedł i on. Popatrzył się na mnie i tak jakoś wolno szedł ale glupio mi go bylo wyprzedzać. Potem przeszedł przez ulice i jeszcze się ogladał w moja strone :) Myslicie, ze sie mu spodobałam? Facet był przystojny... Szkoda tylko, ze nie bylo czasu dluzej pogadac..

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
Normalnie, w jeansy i sweter :) Ale uważam, ze tego dnia wygladałam akurat szczegolnie ladnie, bo wiadomo, ze sa takie dni, ze wyglada sie lepiej lub gorzej, no to ja akurat mialam wczoraj taki dzien ,ze uważam, ze wygladalam lepiej