Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis 22 latka

Polecane posty

Gość gość

Witam, od razu zaznaczam jak liczysz na zdjecia to odpusc sobie. Mam 22 lata i moj penis ma 14cm dlugosci i okolo 14 w obwodzie. Czy Waszym zdaniem starczy by nie zostac wysmianym? Pytanie takie poniewaz jestem prawiczkiem

Gość gość
ujdzie; ledwie, ledwie na długość, obwód już jest dobry :D o ile oczywiście nie oszukujesz z długością, bo 99% facetów albo źle mierzy, albo oszukuje, co na jedno wychodzi

Gość gość
Jeszcze ujdzie w tłoku. A tak wogóle to liczyłam na zdjęcie penisa :D No ale cóż, nie obejrze se :P

Gość gość
daj maila to Ci wyslę swojego :D

Gość gość
Przykro mi ale nie bede okazywal go na internecie. Dziekuje tez za szybkie odpowiedzi. Mierzylem go od prawej strony od kosci do czubka bez skorki na napletku. Moze mi sie wydaje ze jest mały gdyz jestem po prostu gruby. Jak bym go zmierzył od gory iddalnie po srodku to wiadome żd będzie mniej cm

Gość gość
mierzy się od góry od skóry na wzgórku łonowym nie wciskając miarki w ciało; to ma być użyteczna długość, a nie hipotetyczna. Czyli podejrzewam, że naprawdę masz maks. 13...

Gość gość
Aaa to przepraszam, w takim razie muszs dokonac pomiadu od nowa. Czyli natura nie obdarzyla mnie zbyt dobrze

Gość gość
życie, niestety...

Gość gość
7cm bez wzwodu i zaledeie 11 jak stanie :(

Gość gość
zawsze możesz schudnąć i zadbać o wygląd, to też zaplusuje

Gość gość
Od 2 miesiecy regularnie cwicze itd, efekty sa nie mowie ze nie. Jednak te 11cm to bardzo malo. Wiem ze mozna i takim zaspokoic kobiete jednak szału nie ma.

Gość faskx22
Moim zdaniem jest nie za duży! Ja miałem bardzo długo kompleks małego członka,ale na szczęście poradziłem sobie z tym w takim sensie,że zacząłem robić coś w tym kierunku i tak zamówiłem sobie Member XXL http://nplink.net/m4Iehtzh i tak po 2 tygodniach mój penis urósł o 2cm a jego grubość !powiem Wam,że sam jestem w szoku a moja obecna dziewczyna nie chce ze mnie schodzić!

Gość gość
Kazda dlugosc zadowoli partnerke jesli uprawiasz seks z milosci ze swoja ukochana.

Gość gość
gość dziś Kazda dlugosc zadowoli partnerke jesli uprawiasz seks z milosci ze swoja ukochana. xxx a to dopiero są banialuki dla kalek. albo wymyślane przez kaleki

Gość gość
Penis 11 cm to idealny rozmiar do seksu bo uaktywnia orgazmy z punków u,a,c,g