Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Penis 22 latka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, od razu zaznaczam jak liczysz na zdjecia to odpusc sobie. Mam 22 lata i moj penis ma 14cm dlugosci i okolo 14 w obwodzie. Czy Waszym zdaniem starczy by nie zostac wysmianym? Pytanie takie poniewaz jestem prawiczkiem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ujdzie; ledwie, ledwie na d艂ugo艣膰, obw贸d ju偶 jest dobry :D o ile oczywi艣cie nie oszukujesz z d艂ugo艣ci膮, bo 99% facet贸w albo 藕le mierzy, albo oszukuje, co na jedno wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze ujdzie w t艂oku. A tak wog贸le to liczy艂am na zdj臋cie penisa :D No ale c贸偶, nie obejrze se :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
daj maila to Ci wysl臋 swojego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przykro mi ale nie bede okazywal go na internecie. Dziekuje tez za szybkie odpowiedzi. Mierzylem go od prawej strony od kosci do czubka bez skorki na napletku. Moze mi sie wydaje ze jest ma艂y gdyz jestem po prostu gruby. Jak bym go zmierzy艂 od gory iddalnie po srodku to wiadome 偶d b臋dzie mniej cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mierzy si臋 od g贸ry od sk贸ry na wzg贸rku 艂onowym nie wciskaj膮c miarki w cia艂o; to ma by膰 u偶yteczna d艂ugo艣膰, a nie hipotetyczna. Czyli podejrzewam, 偶e naprawd臋 masz maks. 13...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aaa to przepraszam, w takim razie muszs dokonac pomiadu od nowa. Czyli natura nie obdarzyla mnie zbyt dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶ycie, niestety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7cm bez wzwodu i zaledeie 11 jak stanie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawsze mo偶esz schudn膮膰 i zadba膰 o wygl膮d, to te偶 zaplusuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od 2 miesiecy regularnie cwicze itd, efekty sa nie mowie ze nie. Jednak te 11cm to bardzo malo. Wiem ze mozna i takim zaspokoic kobiete jednak sza艂u nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faskx22
Moim zdaniem jest nie za du偶y! Ja mia艂em bardzo d艂ugo kompleks ma艂ego cz艂onka,ale na szcz臋艣cie poradzi艂em sobie z tym w takim sensie,偶e zacz膮艂em robi膰 co艣 w tym kierunku i tak zam贸wi艂em sobie Member XXL http://nplink.net/m4Iehtzh i tak po 2 tygodniach m贸j penis ur贸s艂 o 2cm a jego grubo艣膰 !powiem Wam,偶e sam jestem w szoku a moja obecna dziewczyna nie chce ze mnie schodzi膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kazda dlugosc zadowoli partnerke jesli uprawiasz seks z milosci ze swoja ukochana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Kazda dlugosc zadowoli partnerke jesli uprawiasz seks z milosci ze swoja ukochana. xxx a to dopiero s膮 banialuki dla kalek. albo wymy艣lane przez kaleki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Penis 11 cm to idealny rozmiar do seksu bo uaktywnia orgazmy z punk贸w u,a,c,g

Udost臋pnij ten post