Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawoxx

Macie sposoby na odchudzanie?

Polecane posty

Możecie się podzielić sposobami na odchudzanie?? Możecie też pomóc innym kobietom żeby szybko schudły ;) Ja polecam tą stronkę, dzięki niej schudłam sporo podjacie swój wiek i wage i ona generuje wam plan działania :D http://dietalux.pl/33259

Gość gość
:________ :D

Gość io988
Ja mam swój sposób na odchudzanie i chyba każda z nas ma inny;) Ja dużo poświęciłam szukaniu różnych diet, suplementów w końcu wybrałam dietę 1200kcal do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl zapisałam się na aqa aerobik i dodatkowo biegałam po 5km 3x w tygodniu!

Gość gość
Po pierwsze: nie wyrzucac pieniedzy na tabletki, itp. ktore sluza wylacznie do odchudzania PORTFELA. Jak sie pojawi srodek, ktory dziala, to wszyscy bedziemy o nim wiedziec i wkrotce nie bedzie ludzi z nadwaga. Po drugie: nie ma innego sposobu niz mniej jesc i wecej sie ruszac. Wkladasz taka sama porcje jak zawsze, polowe zostawiasz na jutro. Zeby nie podjadac po jedzeni idziesz na spacer. Na pewno dziala! Po trzecie: jesli jesz polowe ale nie chudniesz, idziesz do endokrynologa. NIC innego nie wymyslono. Najtrudnieszy jest codzienny punkt drugi, dlatego tak duzo grubych.

Gość gość Gośka N
Ja zaczęłam stosować dietę, do tego biorę od dwóch tygodni Slimuinox i od jutra mam karnet na siłownię... Na tę chwilę 3 kg mniej, ale do założonego plany brakuje mi jeszcze 13 kg... Może do lutego się uda... może do marca... ale tym razem jestem zdeterminowana i wierzę w sukces

Gość GertrudaD
Bieganie, zumba i siłownia, do tego spalacz - aktualnie świetnie się sprawdza thermo speed od Olimp. Polecam przetestować :)