Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o bardzo krótkich włosach u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
to nie znaczy, że brzydko wyglądają

Gość gość
Wyglądają , wyglądają, nie umiesz czytać ze zrozumieniem! Mężczyznom nie podobają się w zdecydowanej/przeważającej większości kobiety w krótkich włosach. Chodzcie sobie w nich nikt wam nie broni być szpetnymi. Tak samo możecie chodzić w worku po saletrzaku, to wasz wybór. Ale potem nie biadolcie że jesteście niewidzialne dla facetów i nikt was nie podrywa.

Gość gość
Cóż to za sposób chodzenia "we włosach"?

Gość gość
Ej no chwila, ja jakoś nie zbrzydłam i nadal mam powodzenie. Może miałabym większe jakbym miała długie włosy, ale jakoś nie zbrzydłam od obcięcia włosów.

Gość gość
Jak wolicie ściąć włosy na krótko i być brzydkie, to wasza sprawa.

Gość gość
no zrozum to, pachołku, że ja nawet łysa nie będę brzydka :) Jak ktoś jest tylko ładny w długich włosach to znaczy, że wcale nie jest ładny i musi fryzurą nadrabiać.

Gość gość
Boziu ale tępe te baby. Słuchają ale nie słyszą. Czytają ale nie rozumieją. P.S. To piszą różne osoby tylko każda ma nick "gość" geniuszu w spódnicy.Na przykład ja choć piszę tu po raz pierwszy.

Gość gość
co nie zmienia mojej wypowiedzi - włosy mogą komuś dodać uroku, ale jak ktoś jest ładny to nie zbrzydnie przez obcięcie włosów

Gość gość
Czego nie rozumiesz w słowie BRZYDKO!!!!!? Litery B czy Y? Naprawdę zle wyglądacie w krótkich , każdy niemal każdy facet to potwierdzi ale ty dalej swoje.

Gość gość
ja dalej swoje bo wiem, że nadal się podobam facetom (skoro już musisz ich używać jako wyznacznika).

Gość gość
Bo w duuupie mamy opinię reszty facetów. Mój sam przysłał mi zdjęcie nowej fryzury i jest zachwycony efektem, a ja czuję się świetnie.

Gość gość
pięknie napisane :)

Gość gość
Bleeh, w krótkich włosach kobiety wyglądają jak stare baby.

Gość gość
Krótkie włosy kojarzą się z kobietami po trzydziestce. Wcześniej ładne, pełne młodości, z długimi, pięknymi włosami, potem postanawiają ściąć się na krótko i wyglądają staro i komicznie. Jak te panie sześćdziesięciolatki, które mają krótkie i pofarbowane włosy. Okropność.

Gość gość
Panowie Wy na starość łysiejecie i siwiejecie, z kobietami jest podobnie. Kobiety obecnie siwieją nawet po 25 r.ż i włosy też robią się coraz cieńsze i rzadsze. Łatwiej utrzymać takie krótkie niż długie w miarę dobrym stanie.

Gość gość
Ja po prostu dlugich wlosow nie lubie i miec nie bede. Ladnie mi w krotkich i tego sie trzymam.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak ładnie mi w krótkich włosach. Oszukujesz sama siebie i oszukuje cię otoczenie. Na pewno ładniej wyglądałabyś w długich.

Gość gość
Powinny być całkiem zgolone, ale tylko na dole :) U góry oczywiście burza włosów ma być. Inaczej to tranzystor.

Gość gość
Moze wygladalabym ladniej, ale teraz nie wygladam brzydko

Gość gość
Nie przełożysz im choćbyś chciał, nie dociera to do nich! Wygląda na to ze "chochoł" to nie tylko stan włosów na głowie ale i stan umysłu.Przykre.

Gość gość
mlode dziewczyny moga miec i krotkie i dlugie, zwykle beda wygladac ladnie, bo mlodosc ogolnie jest ladna :-) schody zaczynaja sie pozniej, kiedy zmienia sie cialo, sylwetka na skutek zaniedban zywieniowych, lenistwa i dziewczyna staje sie coraz grubsza dojrzala kobieta z nadprogramowymi kg i fryzura "stosowna do wieku" ;-)czyli coraz krocej i krocej a potem starsza kobieta ze zwalkami tluszczu i zupelnie krotkimi wlosami

Gość gość
Takie kobiety sa bardzo meskie a takich nie lubie ale jak chca to ok taka dis moda

Gość gość
Czy ty masz jakas chorobe psychiczna? Co maja tlumaczyc? Nie podoba sie komus -ok. 10 innym bedzie sie podobac

Gość gość
Nawet dziesięciu facetów nie znajdziesz którym podobają się krótkie włosy u kobiet. Poważnie. Próbuj.

Gość gość
nie muszę próbować, skoro obcięcie włosów nie wpłynęło negatywnie na moje powodzenie to chyba nie jest tak źle ;) i to oczywiście przyjmując twój pusty sposób myślenia, ze faceci (którym często brak poczucia estetyki) stanowią o tym co jest ładne.

Gość gość
ładnemu we wszystkim ładnie, natomiast jak ktos jest mniej urodziwy to mysle ze dłuzsze włosy bardziej moga dodać urody

Gość gość
pewnie, że tak, dlatego, że długimi włosami można optycznie zmienić nieciekawe rysy twarzy i odwrócić uwagę np. od długiego nosa czy wielkiego czoła

Gość gość
To ja jestem kolejnym facetem który się tu wpisze, że krótkie włosy u kobiety to straszna kicha. Z ładnej dziewczyny robi brzydką, z takiej np. 7/10 robi 3/10.

Gość gość
ciężko mi w to uwierzyć

Gość gość
tak myślę, że gdybym słuchała tego forum to chyba bym oszalała...na podstawie moich wypowiedzi oceniono mnie jako babochłopa i jednocześnie dziwkę która chce się wszystkim podobać