Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o bardzo krótkich włosach u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
a co to jest brak fryzury?

Gość gość
To są długie włosy zapuszczane na siłę (mimo ze brzydkie z rozdwojonymi końcowkami itd) i noszone w kucyk przez cały rok na okrągło. Tak naprawdę to większość kobiet z dlugimi włosami ma je związane. Najfajniejsze sa wlosy do ramion albo do szyji. Czy calkiem krótkie to mie wiem sama bym sobie tak nie scieła ale np Małgorzata Kożuchowska wygląda super.

Gość gość
ale gdy kobieta ma krótkie włosy też może wyglądać pięknie x No właśnie sęk w tym, że dla 99 procent facetów to bzdura.

Gość gość
wiekszość facetów nie jest upośledzona i jak widzi ładną kobietę to potrafi ocenić jej urodę niezależnie od fryzury

Gość gość
Ale włosy to część urody właśnie. Dla faceta sprawa jest prosta - krótkie włosy=brzydka dziewczyna.

Gość gość
dla prostego faceta ;) facetów jest dużo i nie sądzę, żeby fetysz jakiegoś janusza miał być decydujący w kwestii tego jaką fryzurę będzie mieć kobieta

Gość gość
Oj Mariolka, Mariolka, nie pocieszaj się. Poczytaj badania naukowe, co sądzą faceci o długich i krótkich włosach u kobiet.

Gość gość
Od kilku lat juz panuje moda u kobiet na zamienianie kobiecosci na meskosc. Sporo dzis kobiet ma wieksze jaja niz niektorzy na prawdd mescy mezczyzni. Deficyt kobiet skutkuje malym wzrostem urodzen dzieci.

Gość gość
Ja wien co sadza - ogolnie wola dlugie - ale ponawiam pytanie, co mnie obchodza te janusze? :) swiat nie kreci sie wokol penisow

Gość gość
z tego co widzę to, jak w wielu przypadkach, faceci mówią jedną, a robią drugie. Może i wolą długie włosy, ale nie przeszkadza im to w podrywaniu kobiet z krótkimi.

Gość gość
Kto niby podrywa dziewczyny z krótkimi włosami? Po co podrywać brzydule?

Gość gość
zapytaj tych którzy podrywają mnie :) Jak chcesz prowokowć to się zastanów czy to co piszesz ma sens

Gość gość
A ty się zastanów, czy ktokolwiek ci uwierzy, że faceci podrywają taką brzydulę.

Gość gość
nie jestem brzydka i nie musisz mi wierzyć - twoje niewierzenie nie zmienia faktów :) Jak tobie z tym lepiej to możesz wierzyć w magiczną moc włosów, ale uroda zawsze broni się sama. Jest wielu facetów którym włosy nie przeszkadzają jak kobieta ma długie nogi i ładną twarz.

Gość gość
A skąd ty to wiesz? Bo akurat badania mówią zupełnie co innego. A i wpisy i wypowiedzi facetów też. Faceci nie cierpią krótkich fryzur u kobiet.

Gość gość
wiem dlatego, że widzę po sobie. Ja nie przeczę, że wolą długie włosy tak jak kobiety wolą jak facet nie jest całkowicie łysy. Tylko mówię, że krótkie włosy nie przeszkadzają i kobieta nie staje się z atrakcyjnej "brzydulą" jak je zetnie. chyba, że po prostu jest brzydka i włosami trochę zasłaniała

Gość gość
Lol też znam taką brzydulę z krótkimi włosami która sobie wmawia że jest piękna i faceci na nią lecą. Prawda jest taka że żaden facet do niej nie podejdzie tylko sama się im narzuca i wszyscy się z niej nabijają zwłaszcza gdy zaczyna twierdzić jaka to niby piękna jest :D.

Gość gość
co ty mi właściwie próbujesz udowodnić? Ja mam narzeczonego, na nikogo się nie rzucam, a powodzenie dalej mam. Więc?

Gość gość
Prawda jest taka że wiele pięknych kobiet uważa się za brzydkie natomiast sporo pasztetów lubi sobie wmawiać bycie ładną chociaż tak naprawdę to szkarady. Pani od krótkich włosów która ciągle wychwala tu swoją wątpliwą urodę jest tego doskonałym przykładem. Prawdziwie piękna kobieta nie musi nikomu udowadniać swojego piękna na każdym kroku bo ludzie sami to zauważają. Paszczurne baby będą ciągle podkreślały jakie to niby są cudowne bo nikt tego nie zauważa.

Gość gość
19:02 podejrzewam że jesteś to paszczurzycą którą znam, jeśli tak to wiedz że niezłą bekę z ciebie wszyscy mamy :D

Gość gość
chyba masz jakieś problemy sam z sobą - niezależnie od tego jak wyglądam to Ty tego wiedzieć nie będziesz. Ktoś się uparł wyzywać mnie od, cytuję, "brzyduli" więc w miarę grzecznie się nie zgodziłam. Jestem ładną kobietą, a czy ty ta dziwna osoba mi wierzy czy nie to nic nie zmienia. Na co dzień nic nie muszę podklreślać bo to nawet nie jest tematem rozmowy, a to, że mężczyźni się interesują to zwykłe stwierdzenie faktu. Gdybym wstawiła zdjęcie też byś się ze mną zgodził

Gość gość
jestem pewna, że mnie nie znasz - nie mam takich ludzi jak ty w swoim środowisku

Gość gość
Jestem facetem i chciałem tylko napisać - dziewczyny, nie ścinajcie włosów, krótkie włosy to okropieństwo.

Gość gość
jakiś powód poza tym, że tobie się to nie podoba? :P

Gość Krzychuu
w zasadzie kobiety z krótkimi włosami są aseksualne.. Wolę Mirandę KERR

Gość gość
To wstaw zdjęcie, uwierz mi nie zgodzę się. Żadna ładna kobieta którą znam nie wypisuje ciągle w internecie tego jaka to niby jest piękna. Za to wszystkie paszczury które znam robią to na każdym kroku. Nie muszę widzieć twojego zdjęcia aby móc stwierdzić że urodą to ty nie grzeszysz bo to fakt. Gdybyś była atrakcyjna to nie musiałabyś tego pisać w internecie czekając na oklaski anonimowych osób jakby to było jakieś wysokie osiągnięcie. Teraz oczywiście będziesz się tu ze mną spierać co wbrew pozorom nie sprawi że uwierzę w to iż jesteś atrakcyjna. Wręcz przeciwnie twoja desperacja mówi sama za siebie, jesteś zwykłym pasztetem próbującym się podbudować w internecie.

Gość gość
Miranda to dobry przykład tego, że ładnemu we wszystkim ładnie, wpiszcie sobie Miranda Kerr - short hair.

Gość gość
Nie odpisujcie temu pasztetowi, "laska" próbuje wychwalać tu krótkie włosy u kobiet tylko po to aby inne się oszpeciły tak jak ona. Jak widzi że facet napisze iż kobiety z krótkimi włosami są aseksualne to zaczyna się spierać i próbuje im wmawiać że nie mają prawa tak uważać :D. Żenada.