Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o bardzo krótkich włosach u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
oczywiście, że nie wstawię swojej twarzy na takie forum! :D Ktoś pisał, że wszystkie kobiety z krótkimi włosami są brzydkie - nie zgodziłam się. Zostałam wyzwana - znowu się nie zgodziłam. To jest twoim zdaniem wypisywanie "na kazdym kroku"? Jak mozna oczekiwać "oklasków" skoro nikt z rozmówców mnie nie widział? Kiepsko u ciebie z argumentacją i jestem pewna, ze jesteś jedną z tych osób która zawsze obraża rozmówców o innym zdaniu niż ich własne.

Gość gość
Mam wrażenie, że rozmawiam z niedojrzałymi gimnazjalistami, a nie dorosłymi ludźmi. Co mi jeszcze wmówicie bo śmiałam dołączyć do tematu i się z wami nie zgodzić? No i mam dobrą samoocenę więc trzeba mnie zgnoić. Kilka stron wcześniej napisalam, że na tym forum się nie wygra. Cokolwiek człowiek napisze to go zjadą (pisałam o tym jak w innym temacie wyzwano mnie od puszczalskiej szmaty, a w tym od babochłopa). Wracam, a wy z uporem maniaka obrażacie kobiety przez następne kilka stron.... Co jest z wami nie tak?

Gość gość
W każdym swoim poście piszesz, że jesteś ładna więc tak to jest podkreślanie swojej rzekomej urody na każdym kroku. Jedyną osobą która się tu sprzecza z zdaniem innych jesteś ty. Ktoś napisze że nie podobają mu się kobiety z krótkimi włosami to ty od razu piszesz że nie przyjmujesz takiego argumentu. Nie bądź śmieszna, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię a to że ty się z nią nie zgadzasz to twój problem. Właśnie dlatego uważasz się za ładną bo jak ktoś nazywa ciebie brzydulą to w duchu zaczynasz twierdzić że to żaden argument i dalej wmawiasz sobie że jesteś piękna.

Gość gość
Czy mogę mieć takie zdanie - kobieta w krótkich włosach jest brzydka?

Gość gość
raptem w kilku postach napisałam, że jestem ładną kobietą w odpowiedzi na wyzywanie mnie od pasztetów. Twoim zdaniem powinnam grzecznie przytaknąć? ;) Nigdzie nie napisałam, że nie przyjmuję, że komuś nie podobają się kobiety z krótkimi włosami (chyba mnie z kimś mylisz). Wyraziłam tylko swoje zdanie, że wielu mężczyzną to nie przeszkadza i mnie samej bardziej podobają się krótkie włosy.

Gość krzychuuu68
OSobiście uważam , że kobieta z krótkimi włosami jest nieatrakcyjna .. Trudno powiedzieć dlaczego .. Moze dlatego , że wygląda jak chłop dlatego dlugie wlosy są wskazane.. https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8

Gość gość
Musiałabyś chyba mieć bardzo dziewczęcą buzię jak Natalie Portman żeby wyglądać dobrze w krótkich włosach. Większość kobiet niestety w krótkich włosach zaczyna wyglądać na ryczącą czterdziestkę nawet jeśli są jeszcze bardzo młode albo jak bezdomny chłopczyk.

Gość gość
akurat Natalie Portman nie podoba mi się w krótkich włosach - ma za wysokie czoło moim zdaniem. Podobnie kobiety z podłużną twarzą i mocna szczęką kiepsko wyglądają w krótkich włosach. Natomiast taka Ruby Rose czy Brianna Hildebrand wyglądają świetnie. Sama mam w miarę drobną twarzy i krótkie włosy mi pasują i dlatego takie noszę. Nie rozumiem skąd taki atak na moją osobę.

Gość gość
Prawdziwie piękna kobieta nie przejęłaby się zdaniem anonimowych osób w internecie i opuściłaby to forum, pasztet natomiast siedzi tutaj dalej i próbuje wmówić innym że jest piękna i nie przejmuje się tym co tutaj piszą faceci. Chociaż widać, że ma straszny ból d**y, ale w końcu tutaj nikt nie widzi jej twarzy więc dajcie jej tę przyjemność dalszego opowiadania bajek, niech chociaż w internecie się dowartościuje.

Gość gość
Ano stąd, że ciągle powtarzałaś jaka jesteś ładna i że nie interesuje cię opinia "Januszy". Może trochę refleksji. Czy dopuszczasz możliwość, że wielu facetów uznałoby cię za brzydką przez tą twoją fryzurę czy pozostajesz przy samouwielbieniu?

Gość gość
tobie naprawdę wydaje się, że tylko jedna kobieta wypowiada się w tym temacie? Może sam piszesz te posty skoro tak elegancko dodajesz swoje myśli do moich wypowiedzi? Tak, wielu mężczyznom nie będę się podobała przez wlosy, innym przez kolor kolor oczu, jeszcze innym przez styl ubierania. To nie znaczy, ze jestem "brzydulą". Zwłaszcza, że jest grupa ludzi (mężczyzn i kobiet) którym jednak się podobam. Więc pozostaje przy mojej wysokiej samoocenie. Jak sobie z tym poradzisz?

Gość gość
Lol fakt że stwierdziłaś iż Natalie Portman jest brzydko w krótkich włosach i wymieniłaś brzydsze (nie są brzydkie ale i tak daleko im do Natalie) od niej jako te którym jest ładnie w krótkich włosach pokazuje tylko że masz duży problem z akceptacją pięknych kobiet (ciekawe dlaczego?). Najśmieszniejsze jest to że napisałaś iż Natalie ma wysokie czoło. LOL ciekawe w którym miejscu, bo z tego co widzę to ma idealne proporcje. Ktoś tu chyba ma bardzo niziutkie czółko, tak niskie że aż śmiesznie to wygląda i próbuje wmówić innym że tak wygląda normalna wysokość czoła.

Gość gość
nie powiedziałam, że Natalie Portman jest brzydka - to piękna kobieta, ale bardziej podoba mi się w długich włosach. Uroda to też rzecz subiektywna - moim zdaniem kobiety które wymieniłam są bardzo atrakcyjne. Moim zdaniem Natalie ma za wysokie czoło do tej bardzo krótkiej fryzury którą miała jakiś czas temu. Ty chyba coś próbujesz na siłę udowodnić (chyba sobie). A skoro już musisz wiedzieć to moje czoło nie jest niskie - jest bardzo nieciekawie zwyczajne ;)

Gość gość
a przy okazji - ja nie próbuje ci wmawiać jakie kobiety maja być dla ciebie atrakcyjne więc czemu ty doszukujesz moich kompleksów w tym jakie mnie się podobają? ;)

Gość gość
Te wiele osób którym się podobasz to pewnie twoja rodzinka i bliscy znajomi którym głupio powiedzieć ci prawdę... Albo faceci którzy na 2 sekundy na ciebie spojrzeli a ty sobie już dorobiłaś do tego ideologię jakoby miałaś się im spodobać. Poważnie faceci nie zatrzymujcie wzroku na pasztetach, uważajcie też aby się nie zamyślić patrząc na paszteta bo pomyśli sobie że wam się podoba :D. Pewnie też sporo pijaczków na ulicach ciebie podrywało bo byli zamroczeni alkoholem :D.

Gość gość
To wrzuć zdjęcie celebrytki która ma podobnie zbudowaną do ciebie twarz/urodę to ocenimy co jest według ciebie piękne bez wrzucania własnej foty.

Gość gość
Skoro lepiej ci wierzyć, że jestem pasztetem to prosze bardzo. Ja wiem, że nie masz racji i to jest chyba najwazniejsze, prawda? Znajomi i rodzina raczej nie komentują wyglądu bliskich - ty to robisz? Nie chodzę też w miejsca gdzie jest dużo pijaczków, ale zaczynam rozumieć jakim jesteś typem osoby.

Gość gość
Tak, tak pewnie...jestem januszem i pijaczkiem... i kto tu sobie coś wmawia pasztecie :D :D :D :D :D.

Gość gość
Właśnie sobie wyobraziłem scenę w której okrutnie brzydka kobieta którą wszyscy wyśmiewają z powodu jej braku urody wypowiada zdanie: "Ja wiem, że nie macie racji i to jest chyba najważniejsze, prawda?" i dalej wmawia sobie że jest piękna, chociaż nikt się z nią nie zgadza więc gdzie tu logika :D? Jeśli stwierdzę że jestem misiem koala to nagle się nim stanę? Przecież wiem lepiej, prawda :D?

Gość gość
tego nie powiedziałam :) Mam wrażenie, że masz sam z sobą jakieś problemy u próbujesz się wyżyć, do tego robisz projekcję swoich wad na mnie. Ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie wyzywam kogoś od pasztetów tylko dlatego, że nie pasują do moich kryteriów atrakcyjności. Np. nie nazwałabym Brusa Willsa brzydkim chociaż nie podobają mi się łysi mężczyźni. Podobnie nie wyzwałabym kobiety od paszteta tylko dlatego, że ma loki, a ja wolę proste włosy :) trochę dojrzałości na przyszłość

Gość gość
przypominam ci, że mnie nie widziałeś więc nie wiesz jak wyglądam. Nie możesz nic stwierdzić, ja natomiast wiem, że mam całkiem niezłe powodzenie i jestem ładną kobietą (nie piękną, po prostu ładną osobą jakich wiele).

Gość gość
Jeszcze jedna uwaga - ten temat nie jest o mnie (nie rozumiem twojej obsesji na moim punkcie, do innych też się tak doczepiałeś? Nie chce mi się czytać kilku stron tematu żeby to sprawdzić). Krótkie włosy podobają mi się również u innych kobiet i na tej podstawie stwierdzam, że nie odejmują urody.

Gość gość
Bruce willis nie musi ci się podobać.. Jest dużo przystojniejszy od Małysza

Gość gość
Nie uważasz Bruce'a Willisa za brzydala bo nim nie jest i tyle. Sporo kobiet z kręconymi włosami jest naprawdę pięknych a to dlatego że zazwyczaj mają bujne włosy (a przynajmniej przez to że są pokręcone takie sprawiają wrażenie). To coś czego króciutkim włosom brakuje i sprawia, że kobiety z nimi wyglądają niemal na łyse... Można wiedzieć ile masz lat? Bo o ile rozumiem jeszcze że kobiety 40+ ścinają włosy na krótko to nigdy nie zrozumiem czemu młode kobiety robią z siebie matrony...

Gość gość
I niespecjalnie mi się podoba, a mimo przyznaję, że jest atrakcyjnym facetem - tylko nie w moim typie.

Gość gość
krotko wlose kobiety sa bardzo meskie a takie mi sie nie podobaja