Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość345

Jak uratować związek?

Polecane posty

Gość gość345

Jesteśmy z sobą 2,5 roku, wiadomo jak w każdym związku bywało różnie ale zawsze byliśmy sobie bliscy. Od jakiś 2 miesięcy moj chłopak dostał pracę w której świetnie zarabia. I co z tego,że pracował po 12 godzin skoro wracał i robił u ojca w firmie nie majac dla mnie czasu. Uczę się wciąż więc umowa była - widujemy się w weekendy. Poświęcał mi wówczas góra 3 godziny i leciał na piwko z kumplami. Wściekałam się . Dla mnie szczędził każdy grosz - zrobił się taki,że jeśli ja nie postawię to nawet do knajpki ze mna nie pójdzie, nic nie wynika z jego inicjatywy. Pieniądze go zaślepiły. Gdy coraz więcej zwracałam mu uwage przestał zupełnie ze mna wychodzic bo ojciec, bo piwko... bo coś. Pod moja niewiedzą wrócił do palenia a kiedy spytałam czemu tak sie zmienił roześmiał się,że to ja mu cały czas zrzędze to po co ma sie ze mna w ogóle kontaktować...przestał pisac. Dzisiaj przyjechał i znowu go wyzwałam. Jak ratować coś skoro on nie chce poświęcać mi czasu ? Nie rozumie tego,że tego potrzebuje...

Gość gość345
I zasadnicze pytanie - czy jest jeszcze co ratować? Kiedyś dodam,że widywaliśmy się pierwsze 1,5 roku codziennie. Póżniej po 3 x w tygodniu... teraz wystarczył by mi choć dzien ale cały razem ale on woli inaczej spedzac czas ..proponowałam wyjazd - nie, cokolwiek..juz sama nie wiem w jakim kierunku uderzyc :(

Gość gość
Tu nie ma cò ratowac.

Gość gość
Nie ma co ratowac, widac ze jemu juz nie zalezy, chyba ,,jest z Toba bo jest" a Ty kuisz zebrac o jego czas, nie zdziw sie jak ktoregos dnia odejdzie. Na Twoim miejscu bym zerwala z nim I przekonala sie czy po tym sie otrzasnie, czy bedzie walczyl o powrot do Ciebie.

Gość gość
Nie ratować. Po prostu odejść.

Gość gość
baju baj, baju baaaaaj

Gość gość
Facet się oddalał z każdym dniem, tylko Ty tego nie przyjmowałaś do wiadomości. Związku juz nie ma. Nie zachowuj się jak desperatka. Trochę godnosci.

Gość gość
Bycie w związku to nie pole walki, i nie trzeba walczyć, ani z kimś, ani o kogoś. Skąd się wzięła ta terminologia wojenna? Związek to współpraca, współdziałanie, porozumienie, walczą to..psy o kość.

Gość gość
może jak Ty go olejesz to wtedy mu zacznie zależec a jak nie to niestety ale trzeba się rozstać definitywnie