Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlicjaC

szukam sponsora

Polecane posty

Czy sfinansujesz moją feminizację bym mogła zostać prostytutką Jestem gotowa podpisać  umowę, że świadomie i dobrowolnie zostaję niewolnicą po feminizacji. Pan lub Pani odbiera mnie z umówionego miejsca zawozi do jakieś kliniki w której odradzam się na nowo ale już jako kobieta, to jest moje marzenie, że miedzy nogami mam szparkę i to jest trzeci najważniejszy otwór.dla Panów Zapewne taki zabieg odbywa sie z rozchylonymi nogami i tak już zostanie. Zawsze będę rozchylała nogi, usta by przyjąć penisa w siebie. Pan albo Pani jako właściciel niewolnicy będzie mógł mnie sprzedać do burdelu by odzyskać zainwestowane pieniądze. Jako niewolnica będę nosiła obrożę, którą Pan lub Pani mi założy z tabliczką jak się wabię i czyją jestem własnością. To Pan lub Pani będzie decydowała komu rozkładam nogi i kto mnie rżnie albo kryje. Czy zainwestujesz we mnie?  Napewno jako prostytutka zarobię pieniądze by sie spłacić

Gość gość
tylko ten chory poyeb Kalanke mogl to napisac. tylko to lezy w jego zainteresowaniach zupelnie jakby sam byl transem