Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakopane. Noclegi

Polecane posty

Gość gość

Szukam noclegu w Zakopanem na krótki wypad, pod koniec grudnia. Zależy mi, by było w centrum. Ktoś-- Coś--Poleca?

Gość gość
Dołączam się do pytania. Interesuje mnie wypróbowany nocleg na Krupówkach: hotel lub, jak to mówią: "u Górala". W przyszłym roku pod koniec maja, 2 os.

Gość gość
Hotel Gromada jest super w samym centrum i naprawdę elegancko ja z mężem zamawiam pokój studio który składa się z dużego pokoju plus duża sypialnia tylko trzeba zaznaczyć ze bez wyżywienia, w Zakopanym jest tak, dużo świetnych regionalnych restauracji że szkoda by było nie skorzystac z okazji źeby je nie odwiedzić.

Gość gość
Sa też, tańsze i również fajne dwuosobowe tylko odradzam kupowanie noclwgu wraz z wyżywieniem

Gość gość
Super, dzięki za podpowiedź o tym wyżywieniu! Może tylko śniadania weźmiemy. Pokój studio nie musi być, bo będziemy wracać tylko na noc, więc generalnie sama sypialnia wystarczy.

Gość gość
Ja osobiście odchudzam sie i śniadanie jem ok godz 11 a tam juz nie pamiętam dokładnie ale trzeba wcześnie zaraz po wstaniu dlatego ja śniadanie też nie wykupuje, jak idę w góry to biore prowiant lub jem w schronisku.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Mi też nie zależy na wyżywieniu, bo wiadomo- jak to na urlopie- gdzieś się pójdzie, pojedzie, a stałe pory posiłków to uwiązanie.

Gość gość
Ja też się odchudzam i bez śniadania nigdzie się nie ruszam :D Chcemy z mężem wcześnie wstawać by jak najwięcej zwiedzić, zobaczyć. Pozdrawiam autorkę :)

Gość gość
Hotel Gromada już nie ma wolnych miejsc.

Gość gość
Zatem polecam hotel Hyrny on co prawda nie jest na samych Kropówkach ale jest również fajny.

Gość gość
Ja w wakacje byłam z rodzinom w Zakopane. Bardzo piękne miejsce. Bardzo fajnie spędziliśmy tam czas. Razem i aktywnie. Noclegi w Zakopanem znalazłam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane mają tam bardzo dużo ofert.

Gość kaaarinaaa
spróbuj poszukać na bookaparcie, mają sporą bazę noclegową więc na pewno coś uda ci się znaleźć ;)

Gość aaandziak
@up ja też tam byłam, całkiem fajnie tam było i pewnie znów zarezerwuję ten apartament na bookaparcie

Gość gość
Bez sensu jest tam mieszkać w centrum kiedy jest sezon, mnóstwo turystów itp. My byliśmy ostatnio w domku alpejskim Kwiat Śniegu http://www.domekalpejski.pl/ dobrze urządzonym i umiejscowionym na pięknym terenie z super widokami. Do centrum Zakopanego można dojechać w mniej niż 10 minut, a na Gubałówkę dojdziemy spacerem w około 30 minut. Okolica pełna lasów i polan. Tam poczujesz prawdziwe piękno gór a do Zakopca tak jak już pisałam- rzut beretem :)

Gość Annelisee
Ja też korzystałam z Bookapartu, ale zdecydowałam się na Kościelisko, więcej spokoju i też przyjemnie było :D

Gość emmaswan
Ja zazwyczaj rezerwuję sobie noclegi na Bookaparcie albo Trivago.

Gość soireee
który apartament polecacie z bookapartu? bo nie mogę się zdecydować :D

Gość kanima1
co do Bookapartu to korzystałam z niego dwa razy i muszę przyznać, że jestem całkiem zadowolona

Gość Justyna

Obecnie sporą bazę super noclegów na wczasy znalazłam na mountain-apartments.com.pl mają sprawdzone kwatery, które dopasować można do indywidualnych potrzeb. fajna wyszukiwarka i szereg cudnych lokalizacji

Gość Nina

Też polecam mountain-apartments.com.pl. Już kilkakrotnie miałam okazję odwiedzić Zakopane i Kościelisko i tutaj apartamenty nigdy mnie nie zawiodły

Gość alicja

Ze swojej strony mogę polecić butorowy residence lub szymoszkowa residence, w których miałam okazję być już kilka razy na przestrzeni kilku miesięcy (służbowo i prywatnie) obie opcje super komfortowe, w doskonałych lokalizacjach. Obsługa, wszystko na tip top. Szczerze polecam mountain apartments

Gość Nina

To fakt na mountain-apartments.pl można znaleźć bardzo fajne opcje noclegowe w świetnych lokalizacjach i w Zakopanem i pod w Kościelisku

Gość anita

Polecam Mountain apartments szczególnie dla wymagających bo mają tam naprawdę piękne apartamenty w wyjątkowym klimacie. Jeżdżę w góry często za sprawą wyjazdów służbowych, stąd te lokalizacje mogę polecić.