Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc chce sie zabic

Polecane posty

Gość gość

Dobija mnie juz to zycie w ciaglym stresie, gonitwie za pieniedzmi na przezycie, na rachunki, na usamodzielnienie sie, na lekarzy... ciagle cos mi doswiera. Borykam sie z chorobami autoimmunologicznymi a co za tym idzie z depresja, przybieraniem na wadze, ciaglym zmeczeniem, utrata wlosow, sil witalnych, ochota na zycie i dalej... alkoholizmem, i ciagle dochodzą nowe schorzenia.. tarczyca niszczy mi zycie ;( jestem zalamana tym co dzieje sie z moim cialem, nie zarabiam na tyle aby moc leczyc sie ciagle prywatnie a nfz to jakies nieporozumienie... zwatpilam w Boga, jestem klebkiem nerwow, chodzacym nieszczesciem... nie mam ochoty wychodzic z domu w takim stanie a nawet gdybym chciala to nie mam sily... jedyne o czym marze to zasnac i sie juz nie obudzic. Kiedy znajde na to odwage?

Gość gość
seks z misiem mnie uleczy :) zdychaj ty knurze

Gość gość
Hashimoto?

Gość gość
Wyrzuć gluten z diety.

Gość gość
Hashimoto... Wyrzucilam gluten w maju. Bylo ok prze okres wakcji a teraz znow pogorszenie samopoczucia

Gość gość
Uzupełnij witaminę d, żelazo wit b12 selen.

Gość gość
Wszystkie wyniki mam dobre, moze tylko ferytyne lekko zanizona. Nawet TSH FT3 i FT4 mam w normie w ostatnim czasie tylko przeciwciala +/-100 i to chroniczne zmęczenie... mam dosc tej walki

Gość gość
Zasypiam przy normalnych czynnosciach zyciowych, podczas krojenia warzywa na obiad, podczas rozmów itd itp.. po prostu ktos wyciaga ze mnie baterie i przestaje dzialac

Gość gość
Witaminę d badałaś?

Gość gość
W dzien spie na stojaco, w nocy siedze upijam sie aby moc zasnąć, mysle caly czas jak poprawic swoje samopoczucie, ciagle lykam garsc tabletek, suplementow i witamin, robie dozylne koktaile witaminowe i czuje co raz gorzej... rzesy leca, wlosy leca, - a na twarzy.. facet ;(

Gość gość
Tak mam w normie

Gość gość
Czyli ile? Ile miałaś ferrytyny?

Gość gość
Tak wit D mam w normie, przyjmuje dziennie 8000

Gość gość
A inne hormony badałaś? Ile konkretnie masz ferrytyny o wit d?

Gość gość
Ferytyna 35,5 B12 244 Miedz 1600,0 Cynk 15,7 Selen 112

Gość gość
Tsh 1,55 Ft3 3,19 Ft4 1,18 Atg 101 Atpo 156 Jod 74,0 Magnez 2,0

Gość gość
Wit D 31,5

Gość gość
Wyniki masz prawidłowe, tylko te przeciwciała bardzo podwyższone. Tu tkwi problem.

Gość gość
Hormony płciowe badałaś? Prolaktynę?

Gość gość
Zaczelam zle sie czuc od 1,5 mies. znów wrocila niechec do zycia, zmeczenie, dodatkowo te nudności. Jestem w trakcie badan pasozytniczych.. ebv, helicobacteri p., - wynik ujemny. Czekam na lamblie, bolerioze i jersinioze

Gość gość
Biore tabletki anty, endo powiedziala ze przy nich prolaktyna wychodzi zafalszowana

Gość gość
Robilam profil w szpitalu na wszystkie badania tarczycowe w tym prolaktyne i kortyzol itd..

Gość gość
Wpisz w youtub: ks Dominik Chmielewski chroba psychiczna jako skutek przekleństwa w rodzinie 🌻 Właśnie obejrzałam sobie ten filmik i tam ten ksiądz mówi o chronicznym wyczerpaniu jako skutku przekleństwa albo nie odpokutowaniu swoich ciężkich grzechów

Gość gość
Może masz źle dobrane tabletki? Jak wyrzucasz gluten należny też wyrzucić kukurydzę, ryż i inne ziarna.

Gość gość
Jestem swiadomo swojej choroby i na prawde wykonuje ciagle szereg badan aby znalezc przyczyne mojego zlego samopoczucia. Jak juz napisalam nie mam juz sil na walke z choroba, wszystkie pieniadze wydaje na lekarzy i badania, jestem u kresu zalamania nerwowego, jak poradze sobie gdy strace prace? Jak mam zdecydowac sie na zwiazek, dziecko, rodzine?! Jak mam radzic sobie z bezsennoscia w nocy i jednoczesnie ze zmeczeniem w ciagu dnia?! Jak mam pracowac gdy leb opada mimowolnie?! Na prawde mam dosc walki z zyciem.

Gość gość
Po tym filmiku, który obejrzałam poważnie zastsnwiam się nad samą sobą Nie tylko jedna Ty tak masz... Duchowe skutki przechodzą na ciało

Gość gość
Wyrzucilam gluten, soje, kukurydze, ryz jem sporadycznie, miesa nie jem od dziecka, unikam warzyw psiankowatych (procz pomidorow), jem produkty wylacznie bezlaktoZowe. Zaraz zabronia mi oddychac...

Gość gość
jakbyś dostała 80 tys,wszystkie choroby by ci przeszły,czujesz to?

Gość gość
Podejmij jakąś aktywność fizyczną w ciągu dnia Lekką żeby organizm się ożywił

Gość gość
Rozumiem Cię ja tez tak mam. Jaka jest przyczyna tych podwyższonych przeciwciał, co mówi lekarz?