Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dieta sposob zycia

Polecane posty

Gość gość

Jem wszystko co mam ochote do godziny 14,15.Wszystko zalezy od nas i jest w naszej glowie wiec tylko nalezy przestawic sposob myslenia.O 17robie obiad rodzinie i wieczorem smakolyki dla dzieci.Nie zaprzeczam ze wlasnie wtedy czuje glod ale staram sie przypomniec sobie paskudne samopoczucie po wieczornym jedzeniu i brzuch po takiej imprezie i mi przechodzi.Rano jestem z siebie dumna i ze spokojna glowa jem ile chce i co chce np.dwa jajka i dwie kromki chleba z szynka oraz jablko lub jakas papryka itp.Obiad o 12 czyli zupa i dosc mala porcja drugiego dania typu lyzka kartofli dwie lyzki surowki i np.kotlet czy lyzka sosu.Co drugi dzien 4km marszu.O 14raczej z 2,3 kanapki z warzywami i pasta czy wedlina.I moze jablko.I potem juz nic.Czuje sie super.Energia taka jak nigdy.Glowa przestala mnie bolec odkad wykluczylam cukier z diety.Polecam wszystkim i gwarantuje zrzucenie kg.Tyle ze po 14naprawde zero czegokolwiek tylko woda i ziola ile sie chce. Powodzenia

Gość leji2
Ja mam swój sposób na zrzucanie zbędnych kilogramów;) Jadam 5 posiłków dziennie do tego 1,5-2 l wody dziennie i dużo dużo ruchu oraz suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl A mój jadłospis na dzisiaj wygląda tak: śniadanie: 1 jajko sadzone plus 2 kromki chleba razowego z serkiem, szynką i pomidorem plus szklanka herbaty z miodem i cytryna II śniadanie: 2 owoce kiwi i jabłko obiad: zupa buraczkowa mała miseczka i 2 danie schab gotowany 1 szt plus 2 łyżki kaszy i surówka z kiszonej kapusty podwieczorek:jogurt naturalny plus mandarynka kolacja: surówka i mix sałat i warzyw

Gość gll32
Ja stosuję swoją dietę ;) jem 1200kcal dziennie plus 1,5-2 l wody dziennie do tego dużo ruchu i suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl

Gość gość
dziewczyny musicie przede wszystkim chciec te diety stosować i brac te tableki rzeczywisice jako dodatek, a nie podstawę do diety :) dostosowac jedzenie do swojego trybu zycia a nie zycie do jedzenia - to chyba najwazniejsze, przekąski owocowe mozna podgryzac, ale przeciez nie zawsze wypada wam obiad w momencie kiedy jesteście w domu i realnie macie czas na to,żeby go przygotować.. ja wykluczyłam kilkanaście produktów, sprawdzam dokładnie składy tego, co kupuję no i do tego rzeczywiscie iqacai ale to jest dla mnie wspomaganie metabolizmu a nie głowny produkt odchudzajacy

Gość gość
Czyli stosujesz okno żywieniowe, ale i tak strasznie mało jesz - łyżka ziemniaków? Ooookeeeej.

Gość gość
Jeszcze nie zdurniałam, żeby chcieć się zagłodzić, zniszczyć sobie żyły, skórę i włosy, i rozwalić system hormonalny.

Gość gość
@gość wczoraj masz rację, to tylko dodatek, ale wiesz to ty decydujesz co jesz nikt cie nie zmusi do zmiany, odchudzanie trzeba zaczac w glowie

Gość sylwuchaa
najważniejsze w tym całym odchudzaniu jest ( taki mi się wydaje) postanowienie poprawy. bo po co się męczyć jak waga ma za chwilę wrócić? ja postanowiłam schudnąć 25 kg i na razie jest mniej więcej w połowie. calkowicie zrezygnowałam ze słodyczy i słodkich napojów, staram się trzymać dietę i ćwiczyć, wspomagam się też jagodami acai i myślę że osiągnę swój cel.