Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inhalator jaki?

Polecane posty

Gość gość

Mozecie polecic jakis dobry inhalator? Na razie uzywam Philips Respironics Family, ogólnie jestem zadowolona, chce miec jednak jakas alternatywe gdyby ten juz na stale odmowił posłuszeństwa, bo mam w domu astmatyka. Przed Philipsem miałam Microlife i tragedia jak dla mnie, bardzo głośny, bardzo wolny, od kolezanki kiedys pożyczyłam Medel Easy inhalacja z 2ml trwała tylko 3 minuty wiec niby fajnie, ze tak szybko, ale jakos nie widziałam efektów tej inhalacji. Zastanawiam sie nad tymi modelami: http://www.sklepmedyczny.net/towar/342/inhalator-philips-respironics-innospire-elegance.html oraz http://www.sklepmedyczny.net/towar/343/inhalator-philips-respironics-innospire-essence.html Czy ktoś ma te inhalatory i może o nich coś powiedziec?

Gość gość
ja mam taki Inhalator Intec Medical VELUM CN0 bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Przecież to wszystko jedno. Każdy inhalator dobrze wykona swoją pracę nawet jak jest głośniejszy. To nie o to chodzi a o to by dziecko zdrowe było. Nawet inicjacja na najtańszym inhalatorze pomoże dziecku przestać kaszlec.

Gość jago225
Dużą różnicę czuję w jakości inhalacji odkąd mamy nowy model Baby Sanity. Wcześniej używaliśmy jakiegoś taniego chińskiego wynalazku i tam autentycznie inhalacja bolała. Tutaj lek jest w odpowiedniej wielkości dostarczany tak że może sobie swobodnie opaść aż do płuc. Oczywiście można też terapię górnych dróg prowadzić i przy przeziębieniach, bólu gardła to jest rewelacyjne rozwiązanie.

Gość dawid

Kupiliśmy w internetach ostatnio nonContact i daje radę. Wynik jest szybko, cyferki na wyświetlaczu na tyle duże żeby można było sobie na spokojnie sczytać.