Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sypiam z 3 facetami, a kocham tego który chce tylko seksu...

Polecane posty

Gość gość

Hej, od razu mówię, że nie jestem żadna dziewczyną lekkich obyczajów, mam 21 lat, studiuje medycyne i od okołu 2 miesięcy moje życie zaczęło sie naprawde mieszać. Przez 4 lata byłam w zwiazku, mój ex był moim jedynym partnerem seksualnym i rozstaliśmy sie ponad rok temu. Przez ostatni rok kompletnie nie skupiałam sie na facetach, żyłam tylko studiami. Od tych wakacji poczulam w koncu że jestem gotowa na coś nowego, na nową znajomość no i zrobiłam sie strasznie napalona do tego stopnia, że myślalam o seksie dosłownie 24/7. Na początku września poznałam Pana X, z ktorym od razu poszłam do łóżka. I tak sypialismy ze sobą przez około miesiąc, on zaczął sie zakochiwać i chciał spotykać sie normalnie, nie tylko na seks. jednak jak tego nie chciała, bo kompletnie mnie w ten sposób nie pociągał. No i tak na początku października poznałam Pana Y... facet moich marzen, niesamowicie przystojny, studiujemy razem. Tak sie złożyło, że z panem Y rownież poszłam do łóżka, seks był niesamowity, i tym razem to ja zaczęłam łapać uczucia, bardzo mi na nim zależy ale on chce mieć tylko znajomość na zasadzie 'friends with benefits'. No i w końcu 2 tyg temu pojawił się Pan Z... czuły, miły, kochany. Spotykaliśmy sie pare razy, ale były to normalne wyjścia na zasadzie na kawe które konczyły sie buziakiem w policzek, aż w końcu w zeszłym tygodniu bylam chora, więc Pan Z przejechał specjalnie 50km do mnie, żeby spędzić ze mną czas, no i skonczyło sie seksem... I nie wiem co mam zrobić, wiem że musze to wszystko zakonczyć, Pan X i Z zakochują sie we mnie, wiem ze gdybym tylko wspomniala i wykazała troche chęci to od razu by chcieli być ze mną w związku. Więc czemu godzinami myśle, siedze i rozmyslam tylko o Panie Y, który traktuje mnie tylko jak kawałek mięsa do seksu? :(

Gość gość
Ktoś taki jak Ty nie nadaje się jeszcze do związku. Z tego co piszesz wynika, że powinnaś poczekać i dojrzeć emocjonalnie.

Gość gość
może własnie dlatego , że on Ciebie nie chce na poważnie

Gość gość
Ru/chaj się spokojnie i systematycznie a sprawa się wyjaśni w perspektywie czasu.

Gość dlugowlosa na szpilkach
Ja zesz pierdziele kiedy ty czas na nauke znajdujesz :D

Gość prawikzewsi
Więc czemu godzinami myśle, siedze i rozmyslam tylko o Panie Y, który traktuje mnie tylko jak kawałek mięsa do seksu? X Bo jest najprzystojniejszy i najlepszy w łóżku.

Gość gość
Mogę być 4?

Gość gość
Powiedz im że regularnie sypiasz jeszcze z dwoma to szybko się odkochaja. A tamten Cie nie chce bo kto by chciał dziffke na poważnie?

Gość gość
Zrob im test na hiv moze uda sie kogos skreslic z listy droge eliminacji I bedzie mniejszy orzech do o*******ecia

Gość gość
myślę że musisz poczekać i rozpocząć alfabet od nowa spróbuj jeszcze aby pan A był murzynem B był muzułmaninem C był uchodźcą D był gejem wtedy może się zakochasz w którymś z panów z przedziału A-D a nawet jeśli Ci się nie powiedzie to przecież alfabet ma jeszcze wiele liter. Całe życie przed Tobą.

Gość gość
nie wiem, sama sie w tym wszystkim zakręciłam i zahłysnęłam chyba... Cały rok nie było w moim zyciu ani jednego mężczyzny z którym chociażbym flirtowała, a teraz nagle wszyscy zwalili sie na raz....

Gość gość
Jesteś duupodaja i tyle. Nie chciałbym trafic na taka kobiete i tworzyc z nią związek. Tylko teraz większość taka

Gość dlugowlosa na szpilkach
jedziesz na amfie?

Gość prawikzewsi
Przebadane się to dobry pomysł.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jak to sie dalej rozwinie, co on czuje i myśli, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl