Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unikam ludzi

Polecane posty

Gość gość

Zawsze kada os ktora sie ze mną kolegowala to na koniec mnie zostawiala, bo zawsze znalazł sie ktos lepszy.później chodziłam na imprezy itd mialam swoja paczke chodz kazdy z nicg byl falszywy. Jak znalazl sie ktos inny ja schodzilam na boczny tor a nawet bylam obgadywana. Dosłownie za kazdym razem ktos kto sie ze mna kolegowal to nagle przestal. Bo byli inni lepsi nie byli tacy sztywni mieli co do powiedzenia itd. Do dzis jak gdzies wyjde i jest kilka os to jak ja cos powiem to nikt nie slucha nikt nie odp na to co ja mowie. Teraz zauważyłam ze brak mi energii chęci aby gdzies wychodzić. Czuje sie mniej wartowciowym czlowiekiem na tle innych. Boję sie ze pojawi sie kto inny i rownie dobrze moge sobie isc. Jak mam gdzies isc to nie ide. Bo wiem ze nie mam nic do powiedzenia nie jestem tak bbłyskotliwa fajna itd.

Gość gość
Nie przejmuj sie ;) ja juz od dawna tak mam. Zawsze mi d**e obrobia za plecami ale w twarz to tacy k***a wielcy koledzy ze hoho. Szkoda czasu na dwulicowych lamusow ;) Głowa do góry :-) Lepiej byc samemu niz otoczonym przez dwulicowcow. A na duże imprezy nie chodzę, bo tam głównie chodzą glaby. Wole kameralne imprezy :-) I nie masz co sie czuć mniej wartościowa. Ty masz wartości tyle, że byle kto ich nie dostrzega i tu tkwi problem. Jeśli nie jesteś taka jak oni czyli nie obgadujesz itp to jesteś wg mnie lepsza. Widzisz dzis znalezc czlowieka z zasadami ktorych sie trzyma jest ciężko. To moim zdaniem gatunek na wymarciu.