Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GC99

Bardzo często chce uprawiać seks

Polecane posty

Mój chłopak często wyjeżdża do Holandii do pracy. Nie ma go czasami nawet dwa miesiące. Jestem wierna i nie wyobrażam sobie innego faceta u mojego boku, ale nie o tym mowa. Bardzo lubię uprawiać z nim seks. Chciałam poczekać z tym do 18-stki, ale zrobiliśmy to wcześniej niż planowałam. Aktualnie mam 17 lat a zrobiliśmy to ok 3 miesiące temu po raz pierwszy. Chodzi o to, że na początku czułam do siebie obrzydzenie, że zrobiłam to tak wcześnie, ale po krótkim czasie bardzo mi się to spodobało. Bardzo często o tym myślę i kiedy go nie ma obok mnie włączam filmy dla dorosłych i wyobrażam sobie, że to jesteśmy my. Ostatnim razem w ciągu godziny spuścił się trzy razy. Chodzi mi o to, że bardzo zaczyna mi to przeszkadzać w życiu. Bo za często o tym myślę. A kiedy już mój chłopak jest w Polsce to mogłabym to robić cały czas. Nie widać po nim, żeby mu to przeszkadzało, ale zauważyłam, że z jego ust padają propozycje typu kolacja, spacer... a to zazwyczaj kobiety w związku nie mogą wyciągnąć faceta z łożka na jakieś romantyczne rzeczy. Nie wiem co z tym zrobić... ta ciągła myśl o tym mnie zaczyna irytować. Dodam, ze nie masturnbuje się, ponieważ nie sprawia mi to przyjemnosci.

Gość gość
Daj namiar to ci pomogę w tej sprawie ja też lubię często bzykać a widzę że i ty też lubisz anala to się dogadamy