Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty macie na zime z wysciólką z filcu czy

Polecane posty

Gość gość

cieplejsze z kozuszkiem? chcialam sobie kupic cos cieplejszego, ale widze ze sporo botkow jest tylko z filcem w srodku i ciezko o cos cieplejszego. no chyba ze jakies trapery na grubym spodize, a mizalezy na klasycznych botkach

Gość gość
Jak kupiłam botki w kazarze koszt ponad 500zł i chodzę cały czas tylko w tych butach uwielbiam je i jest mi w nich ciepło a nie są ocieplane :) jeszcze mam kozaki ocieplane długie do kolan Ryłko koszt ponad 300 zł i też jestem z nich bardzo zadowolona , chcę kupić sobie jedne buciki z BGG ale takie za kostke jeszcze tak po prostu żeby sobie zarzucić jak coś ;)

Gość gość
500 zl to troche za duzo. max 300 zl planuje

Gość gość
Jeszcze są fajne buty w Venezi też tam kupuje ( tak która wcześniej pisała ) czasem są fajne przeceny , może teraz będą duże przeceny na dniach w Venezi Kazarze w Ryłko bo nadchodzi Black Friday tylko nie wiem czy w pl to działa i czy jest tak jak tutaj gdzie mieszkam , napewno warto kupić buty z tych firm ja mam i ciągle zadowolona w nich chodzę a przerobiłam wiele sklepów , buty nie śmierdzą , wciąż pachną jak niwe skórzane , nie rozwalają się są wygodne

Gość obecny
przypominam bezczelnie , nawet oficerowie zakładali do oficerek onuce !

Gość gość
Przypomniałam sobie że kiedyś na szybko kupiłam kozaki z ccc albo w daichman nie jestem pewna jak rodzine odwiedzałam w pl tylko te z tej półki skórzane to były kozaki skórzane ale te z zamszu to też byłam z nich zadowolona , trzeba polować na promocje teraz powinno ich być dużo

Gość gość
ale ja nie pytam o marke buta czy botki czy kozaki tylko o rodzaj ocieplenia,bo ostatnio sporo butow zimowych ma w srodku tylko taki koc obuwniczy9inaczej filc) kiedys parę lat wstecz bylo wiecej butow z tzw. kozuszkiem po prostu byly cieplejsze. teraz trudno na takie trafic. jedynie w ccc widzialam z lasockiego takie trapery ale mi się nie podobaly.

Gość gość
Ja ostatnio widziałam świetne przeceny różnych butów na http://eleven-store.pl/ Chciałam z ciekawości poszukać sobie czegoś sportowego do biegania a wyszło tak, że zastanawiam się nad kupnem 2 innych par całkowicie do innego celu :P

Gość gość
Ja mam bardzo delikatne nóżki :) które potrzebują wygodnych butów. Od zawsze kupuję buty w firmie Gamis http://gamis.com.pl/. Maja duży wybór obuwia na każdą okazję. Kiedyś moim marzeniem było założyć wysoką szpilkę. Teraz mam okazję takie buty założyć bo szpilki od Gamisa są tak wyprofilowane, że nogi po protu nie bolą.