Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita16115

Moja córka ma 3 msc i waży 10 kg. Co robić ??

Polecane posty

Gość gość
4 miało być nadwagi

Gość gość
jak byłam z 10m-cznym synem w szpitalu (ważył 9200), to był z nami na sali chłopiec 3m z waga jak mój syn. Miał otłuszczone gardło i problemy z oddychaniem (słowa lekarzy). Matka dostawała ochrzan przy każdym obchodzie. Też nosił ubrania na 86, bo sie nie mieścił na szerokość. Ale cyc na każdy jęk. Jak dziecko zamarudziło-bo nudno, bo gorąco, bo brzuch boli, bo kupa- dostawał cyca. To zdecydowanie za dużo, narobisz dziecku problemów. Ma rozepchany żołądek.

Gość gość
Autorka pewnie zrobiła prowo bo to się nie mieści w głowie

Gość gość
A podobno piersią nie da się dziecka przekarmic.

Gość gość
Moje dziecko w wieku 6 m wazylo 10kg i lekarz mowil, ze to za duzo. Urodzil sie 4.200 szyneczki :P schudl do normalnej wagi pozniej, ale musialam mu ograniczac w pewnym momencie. Dzis paradoksalnie jest niejadkiem z anemia :D

Gość gość
Moja córka ma 3 miesiące. Urodziła się z wagą 2950g. Teraz waży prawie 5 kg. Ubranka nosi na 62cm. Waga zależy też od wzrostu. Jak martwisz się to zapytaj lekarza rodzinnego on może coś ci poradzi. A może dziecko za często domaga się pokarmu. Moja teściowa mi mówi że jak dziecko będzie chodzić to zgubi te kilogramy.