Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna kłótnie i spory

Polecane posty

Gość gość

Witam, z moja dziewczyna jestem 4 miesiące, na początku było fajnie super, ale potem ciągle kłótnie , zrobiła się jakas dziwna ( jak by mi cały czas na złość robiła) Tzn jest w tym związku zazdrość ona jest zazdrosna i ja tez jestem zazdrosny dlatego wychodzimy gdzieś tylko z jakimś drugim związkiem , tak we 4-rke , w dzień w dzien się spotykamy bo w sumie jedno i drugie nie mamy co robić Jaki ona ma typ dziewczyny skoro chodzi non stop ubrana na czarno , ma te swoje "emotki" ":c" ;_; , :v , chce zrobić z siebie tak jakby księżniczkę , ma kompleksy na swoja twarz (gdy wstanie odrazu idzie sie umalowac) wszędzie trzeba cos za nią robić , cały czas gada do mnie sarkazmem , ogólnie kilka razy mnie oszukala bo jak spytalem czy mnie oszukala z kimś to powiedziała ze nie , a potem po jakimś czasie powiedziała mi ze napisała do chłopaka (usunela wczesniej wiadomości) bo przez przypadek do niego zadzwoniła, Ja jestem bardzo uczuciowy wszystko robie , często się denerwuje bo boje się ze mi ja ktoś odbierze , to cos ze mną jest nie tak czy z nią , bo ja już nie wiem co robić..

Gość gość
Ile macie lat ? Jak naście to nie czas na zabawe w doroslych

Gość gość
Ona 19 ja 18 Mówisz ze nie jest czas na zabawę w dorosłych dlaczego tak uwazasz? Tyle ze my już nie jezdzimy na zabawę razem czy oddzielnie no według nas nie chcemy nawet

Gość gość
Każda dziewczyna woli być pomalowana wiec nie ma co sie dziwic, zrob tak zeby poczula sie piekna, chce byc dla ciebie atrakcyjna, postaraj sie to docenic,. Co do tego, że ubiera się na czarno to moim zdaniem nic nie znaczy, niektóre osoby czują się w tym kolorze pewniej, nie wiem jak twoja dziewczyna. Czy ona pisała z tym chłopakiem czy tylko napisała ze to pomyłka i wiecej nie pisała? Jesli tylko to, to naprawdę nic złego, rozumiem twoje zdenerwowanie bo usuneła, ale może nie chciała psuc miedzy wami relacji? Postaraj się panować nad emocjami i zachowywać spokój, pozdrawiam i życzę powodzenia.