Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca...

Polecane posty

Gość gość

Nawet na glupim magazynie a wiec w prostej pracy fizycznej nie wymagającej żadnego wykształcenia, trzeba gadać i integrować się z ludźmi, inaczej cię wywalą. Wiem bo pracowałam jakiś czas na magazynie i to był koszmar. Brygadzistka ciągle się czepiala że nic nie mówię, nie opowiadam nic o sobie, nie zagaduję. Też nie wiem gdzie mam iść do pracy, wszędzie kontakt z ludźmi a ja tego nienawidzę... źle się czuję wsrod ludzi, tak mam od urodzenia, ludzie mnie męczą, stresują, drażnią, nie potrafię się wyluzować przy ludziach i usmiechać. Najlepiej czuję się sama w domu. I nie gadajcie bzdur, że "trzeba wyjść do ludzi" bo nie każdy to lubi jednak.

Gość ogólny
a mnie taka kobieta pasuje , mało gadatliwa to jest na plus , skoro potrafi wózkiem widłowym i w kasku na głowie śmigać to oznacza, że posiada uprawnienia na wózek do III stopnia podnoszenia i auto potrafi prowadzić do 3,5 tony nawet w nocy na autostradzie , skoro małomówna , to oznacza, że wszystko rozumie bez żadnych słów i jest bardzo kontaktowa i tak myślę , że nie zrobię kobiecie ogromnego bałaganu w mózgownicy , jeżeli podpowiem i poproszę , Dorcia , a może dzisiaj wskoczysz w krótką czarną i w obcasy , pokaż się fajnie i kobieco , już nie wnikam, czy Dorcia wskoczyła w wiaderka i w stringi ale kobieco wygląda przepięknie

Gość gość
Idź za bibliotekarkę, archwistkę tam nie trzeba rozmawiać z ludźmi w pracy

Gość radek 32 krk
autorko ile masz lat i skąd jesteś, może się poznamy ? lubię nieśmiałe