Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z perspektywy czasu

Polecane posty

Gość gość
Tak toksyczni ludzie nie są materiałem na małżonków. Teksty o "głupich zdziwaczałych starych pannach" są nie tylko nie na miejscu, ale też wiele mówią o poziomie i stanie zdrowia psychicznego autora. Wszystkim takim powinno się życzyć dojrzewania i rozwoju do życia w rodzinie w pojedynkę. Na tym etapie nie są na to wcale gotowi. Zakładane przez tego typu ludzi rodziny są dysfunkcyjne i pełne niepotrzebnego nikomu cierpienia. Każdy dojrzały związek wymaga dwóch dojrzałych osób, a dojrzałość to dostrzeganie swoich problemów i praca nad sobą.

Gość gość
12:00 Wyczytać z oczu? Weź się nie ośmieszaj. O uczuciach sie mówi a nie czeka aż ktoś coś wyczyta z oczu

Gość gość
gość dziś Lepsze tłumaczenie: "Patrząc na to... wszystko z perspektywy czasu to spie**oliłem wszystko całkowicie. Mam żal do siebie."

Gość gość
Do wszystkich wyzywanych, poniżanych, oskarżanych, pomawianych i kontrolowanych kobiet: Przemoc psychiczna jest w Polsce karalna! Nauczcie się obsługiwać kamerkę i dyktafon. Nie kasujcie żadnych obraźliwych wiadomości. Nie pobłażajcie nikomu, kto was próbuje do czegokolwiek przymuszać lub kompromitować, stosując przemoc psychiczną. Prawo jest po waszej stronie.

Gość gość
Tak. Dowody i niebieska karta. Jak tacy chcą rozładowywać gdzieś agresję i frustrację, to niech się zapiszą na zajęcia sportowe i tam dają temu upust albo wypierdzielają z życia kobiet na wieki wieków amen.

Gość gość
kontaktowanie sie ze mna z kont fb jakiegos peruwiańskiego tatusia mieszkajacego z 3 otylych dzieci w szałasie było wysmienite. albo z konta cycatej brunetki. albo lamusa z sony 32'' w tle. twoje proby kontaktu byly tak bez klasy, ze nie dales wyboru. nienawidzę byle jakosci i chałtury.