Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maajaa22

Ciąża objawy ????

Polecane posty

Witam, zacznę od początku. Więc mój największy problem to brak miesiączki już od 2 lat byłam z tym u gina ale powiedział że nie jestem z tym pierwszą osobą i ze to nic groźnego. Z badań wyszło że mam dużo hormonów męskich i strasznie zwężone jajowody. W sierpniu dostałam okresu tak nagle sam z siebie bez żadnych leków na wywołanie nastepny pojawił się we wrześniu myslałam że się już wszystko wyreguluje i bedzie dobrze ale znowu cisza od września. Nagle zaczął pobolewać mnie brzuch a dokładnie podbrzusze na początku pomyślałam że to może taki bul przed okresem ale okresu brak wiec zaczęłam szukać w necie co mogą oznaczać takie objawy. Wyszło że to mogą być objawy ciążowe strasznie się ucieszyłam bo już długo staramy się o dziecko i nic sądziłam ze bez pomocy gina się nie obejdzie. Siedzę i czytam po blogach jakie mogą być pierwsze objawy w sumie piersi mnie nie bolą ani nie są nabrzmiałe ale zauważyłam pojawiające się żyły. Wiem że powinnam iść z tym do gina ale zrobie to dopiero za miesiąc ponieważ obecnie jestem poza krajem. Zdecydowałam kupić test ciążowy i wyszło że nie jestem w ciąży. I chciałam zapytać czy zdarza się tak że jednak testy się mylą ? Ja nie miałam tego z kreseczkami tylko ten z monitorem. Potrzebuję jakiejś rady czy zdarzyło wam się coś takiego i czy to możliwe żeby test się pomylił. Tym bardziej że to nie są początki spóźniającego się okresu bo od września już trochę minęło.

Gość gość
Zrób test.