Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arares

Czy można to nazwać tylko ciekawością?

Polecane posty

Gość arares

Żyję z kobietą która ma córkę z poprzedniego nieślubnego związku. Dziewczyna traktuje mnie jak ojca chociaż nie mówi do mnie tato tylko po imieniu. Do tej pory przez wiele lat nie zrobiłem nic dziwnego a teraz zrobiłem. Teraz zaistniały takie okoliczności, że w pewnej sytuacji mogę zobaczyć ją bez ubrania i zobaczyłem. Odkryłem to zupełnie przypoadkowo a ona sama oczywiście nie wie, że jest widziana. Zanim mnie spalicie na stosie dodam, że poza patrzeniem do niczego nie dochodzi a ja się nie napalałem jej widokiem. To tylko ciekawość i nic więcej. Dodam jeszcze, że możliwość patrzenia jest czasowa i wkrótce zniknie raz na zawsze a ja tego wcale nie żałuję. Czy mimo to uznalibyście mnie za zboczeńca?

Gość arares
Dla większego ognia na stosie dopowiem, że ona ma już wszystko to co kobieta mieć powinna ale nie ma jeszcze 15 lat.

Gość arares autor prawdziwy
@ arares dziś Dla większego ognia na stosie dopowiem, że ona ma już wszystko to co kobieta mieć powinna ale nie ma jeszcze 15 lat. X Głupia PODSZYWA :O Ze wzlgędów konspiracyjnych nie ujawniam ani wieku ani okoliczności w jakich możliwe jest patrzenie.