Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odczytać jego zachowanie ?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim od września zaczęłam nowa szkole. Zdążyłam wszystkich poznać. A fakt że jestem dość otwarta osobą sprawił że się szybko zintegrowalam. Rozmawiam z wszystkimi oprócz jednego chłopaka. Czasami na mnie spogląda , a jak już raz coś pytał się mnie i koleżanki to miał strasznie duże źrenice jakby się mnie bal. Na przerwach z wszystkimi gada i wgl A ze mną nic. Tyko spogląda A jeśli chodzi o rozmowe to unika. Udaje że nie patrzy i tak już od dwóch miesięcy. Chłopak jest bardzo przystojny A ja Nie należę do ładnych. Na pewno się więc nie zakochał. Więc o co tu chodzi ?

Gość gość
Może boi się takich ludzi jak ty.

Gość gość
Haha o tym nie pomyślałam. W sumie nie jestem taka straszna , chyba że z wyglądu hahahaha :)

Gość gość
niech sie k****a boi, bo jest czego :P

Gość gość
Haha czego niby ma się bać chłopak

Gość gość
Duze zrenice swiadcza o tym ze mu sie podobasz ;) gdzies czytalam o tym. Oniesmielasz go widocznie, ze tylko patrzy. Moze zagadaj go o cos neutralnego, dotyczacego szkoly, zapytaj, usmiechnij sie. Jesli bedzie chcial pociagnie dalej temat I zacznie sie do Ciebie odzywac. Postaraj sie zeby to wyszlo tak natulanie, przyjacielsko...moze sie cos rozwinie.