Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w mojej szefowej i nie co mam robić.

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam na imię Michał i jestem tu nowy. Od 2 lat pracuję w firmie i jestem z tej pracy bardzo zadowolony, ale mam problem mianowicie chodzi o moją szefową jest wysoką, szczupłą i bardzo miłą kobietą zawsze mogę polegać na niej pomoc. Nigdy nie słuchałem od niej nic złego na mój temat, ale nie o to chodzi od dłuższego czasu zaczęła mi się podobać moją szefowa , kiedy ją widzę to czuję się szczęśliwy nie mogę przestać o niej myśleć. Kiedyś doszło do sytuacji, że ją przytuliłeś a ona odebrała to pozytywnie. Kiedy mówi do mnie zawsze patrzy mi się w oczy, uśmiecha się. Moim kolegą i koleżanką z pracy nie podoba im się, że szefowa ciągle mnie chwali. Nie rozumiem dlaczego teraz kiedy ją widzę to czuję strach ,ciągle boję się że ją czymś urazę. Dlatego piszę na tym forum bo nie wiem co mam robić, chciałbym jej zaproponować spotkanie , ale boje się jej reakcji .

Gość gość
* Zakochałem się. Przepraszam, za bledy ale pisze na telefonie.

Gość gość
Miałem to samo i zachowywała się tak samo. W końcu mnie wywaliła jak psa, nie polecam

Gość gość
Szefowa to tylko kobieta. Czasami jest słaba i potrzebuje pomocy ale musi być twarda i nie okazywac słabości. Proponuję zacząc od komplementów. Działają na kazdą kobietę. A potem sama bedzie szukała okazji żeby byś z tobą;)

Gość gość
a mi sie podoba moj szef i co mam zrobic?

Gość gość
Pogoni Cie suka i tak, tylko sie zabawia