Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pisze ciagle z inna

Polecane posty

Gość gość

Mam problem,chcialam tylko porady. Z mezem uklada nam sie dobrze,sa jakies nieporozumienia czasem klotnie jak wszedzie ale zawsze wychodzimy na prosta. Jednak jedna rzecz nie daje nam spokoju. Zauwazylam ze maz jakos zblizyl sie do swojej szwagierki. Tzn czesto pisza ze soba,wymieniaja ze soba smsy prawie codziennie.On je czesto kasuje. Zdaza sie to glownie wieczorami. Jest mi z tym zle nie bede ukrywac. Kiedys zapytalam sie go o to to tlumaczyl ze to tylko snsy ze popisac nie moze czy co??? A zdaza sie ze jedna taka rozmowa to nawet ze 20 smsow. Po prostu mnie to w*****a bo byl jakis czas spokoj i bylo idealnie miedzy nami chyba moje nastawienie sie wtedy zmienilo. A teraz mnie znowu to dreczy ....jak go rozgrysc kto doradzi??? Czy z nia porozmawiac?

oczywiście że z nią porozmawiać jak najszybciej , jak ci zależy na związku i kochasz to walcz i próbuj rób wszystko aby nie obudzić się kiedyś z depresją i samotnością we dwoje

Gość gość
Stwierdzilam ze dzis musze cos z tym zrobic tylko niewiem z ktorej strony zaczac. Juz kiedys z nia rozmawialam to stwierdziala ze przeprasza ale ona tylko chciala sie mojego meza poradzic i ble ble ble. Niewiem czy to bylo szczere czy tylko tak powiedziala nie jestem z nia na tyle blisko,nie przyjaznimy sie jakos specjalnie. Czy znowu udezyc do meza??? Jak pogadam z nia to nie chce wyjsc na jakas zazdrosnice ona moze mezowi to powiedziec i wyjde na glupia.

Gość gość
Zapytaj jej męża może cos wie?

Gość gość
On niby wie ze ze soba pisza ale niewiem czy w takiej skali jak to jest naprawde. Gadalam z nim o tym to on mowil ze wie ale wali go to. Ze tak powiem. Troche go to rusza ale jakos niespecjalnie. Nie sa ze soba w jakims super idealnym zwiazku,sa bo sa. Mam tylko dylemat gdzie uderzyc. Do niej czy do meza. Oczywiscie chce to zrobic kulturalnie. Z tym ze maz nie wie ze ja wiem o tych ich smskach

Gość gość
obij jej mordę, to może przestanie pisać, i rozgłoś to wszystkim że mają romansik, tylko tak aby nikt nie wiedział że wyszło to od ciebie

Gość gość
Chodzi o to ze ja noe chce robic afery. Juz nie raz robilam wyzuty mezowi o te smsy i telefony nawet przy tesciowej to ona soe zasmiala ze no co ty,o szwagierke jestes zazdrosna? Haha hihi. Innym razem tez napomknelam o tym przy jej mezu to sie wywiazala niezla awantura. Po ktorej ucichlo ale znowu sie zaczelo.

to ty pisz z jego bratem:D jezeli malzonek zapyta dlaczego piszesz? odpowiesz jemu tak samo jak on tobie:)))

Gość gość
Liczylam na normalne porady...nie kreci mnie pisanie z jego bratem. Po co?? Na sile??? Nie chce mi sie w to bawic...

chcesz porady?:))) przeciez malzonek nie slucha o co jego pytasz? widocznie maja Romans!! widocznie znalazl kobiete ktora jemu pasuje ....szwagierka zauroczyla twojego malzonka:)) maja wspolne zainteresowania ( moze byc i lozko)!?.Cholerka wie co ich laczy ? moze tylko kolezenstwo?

Gość gość
To by bylo dziwne bo to wogole babka nie w jego typie. Wyzsza o glowe i jak on mowil kiedys ze jest pusta

Gość MyczekUdek
Ja na twoim miejscu to sprawdziłabym jego historię smsów i połączeń na i-mobi pl!Ja też myślałam, że mój mąż pisze z jedna...pisał z trzema na raz....

Gość gość
Do mojego to jedna krowa ciągle pisze. Jest tak namolna, że szok.