Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przesadzilam?poradzcie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w separacji z mezem.Wrocilam do Polski.On mieszka za granica.Dzieckiem sie jako tako on nie interesuje.Zablokowal mnie gdzie sie dalo,placi grosze ale placi....najgorsza jest taka stagnacja.On ma w d... dziecko,ale ja bez jego ppdpisu nie moge zrobic wielu rzeczy.Bo przeciez prawa rodzicielskie.Kilka mies. Temu dziecko lezalo z zagrozeniem zycia (sepsa)w szpitalu,a on nie dosc,ze nie przyjechal to powiedzial,ze nic nie porqdzi,mam sie trzymac a on idzie na badmintona.Telefon wylaczyl i juz go nie wlaczal.Jego rodzina (brat,bo rodzicow nie ma)wiedzial o chorobie dziecka.Zero reakcji.Od roku ze str.wujka zero kontaktu czy pytania o dziecko.Dodam,ze wujek przyczynil sie do rozpadu rodziny.Buntowal meza,wyciagal na chlanie(alkoholik),podpuszczal ze nie musi mi pomagac bo pracuje a w weekend moze isc do klubu(dziecko mialo 2 tyg).Jatrzyl do skutku.Po spotkaniach z nim maz byl zawsze oktopny wobec mnie.Obydwoje siebie warci.Ja nie moglam slowa powiedziec na brata,bo mialam urojenia albo chcialqm ich poroznic.... Po 8 mies milczenia tatus napisal ze paskawoe przyjedzie ale z bratem.Nie zgodzilam sie.Dla 2 latka rok czasu (tyle wujka nie widzial),to polowa zycia,nie pamieta go,poza tym wiem,ze to jakas gra ktora doradzil prawnik.Nie zgodzilam sie a oni mnie strasza pdebrqniem dziecka,bo utrudniam kontakty z rodzina.(nie utrudnialam ojcu dziecka,blagalam nawet o wizyty ale nie zamierzam tolerowac swojego szwagra po tym wszystkim ,bo on sie obudzil ze.ma bratanka. Oni sa Niemcami.Tam czeka mnie rozwod.Boje sie.

Gość gość
naprawde to napisales

Gość gość
Laskawie....przepraszam pisze z telefonu

Gość gość
Kolejny raz ten sam temat...

Gość gość
Musisz zainwestowac w naprawde dobrego prawnika, bo... Niemcy to Niemcy, niestety. I wcale nie mialas obowiazku godzic sie na goscine dla szwagra. W ogole nie musisz go wpuszczac do swojego domu. A ze tatus olewa to dobrze. Najlepiej rob fotografie wszystkich waznych smsow i nagrywaj rozmowy (wczesniej uprzedz, ze od tej pory kazda rozmowe nagrywasz). Wez bilingi, zeby pokazac jak czesto tatus dzwoni, zeby spytac co u dziecka. Sama nie dzwon i nie pisz, nigdy! Czekaj az sam sie odezwie. Sama sie przygotowuje do sprawy rozwodowej i ograniczenia lub odebrania praw rodzicielskich. Jest ciezko... Ale to dla dobra dzieci.

Gość gość
Przecież to prowo. Wariatka od chorych relacji męża z bratem zaś wrzuca temat...

Gość gość
9:45 to pewnie jakas zazdrosna o bratowa szwagiereczka :-D

Gość gość
A moze zgodz sie,ale w obecnosci swiadkow....