Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mucha sie tu rozsiadla

Polecane posty

Gość gość

i siedzi se sama. juz tylko ona tu zostala

Gość gość
powalimy konia?

Gość gość
Rozj***ly to forum gfzie kiedys mozna bulo popissc i pocxytac. Stare babska

Gość gość me
Ciziu, właśnie miałam pisać, gdzie Ty się rozsiadłaś, ale na szczęścia znalazłaś, gdzie się przysiąść do nas ❤️ 😘 🌻 :P

Gość gość me
znaczy rozsiąść przy nas :classic_cool: x Czy możemy raz na zawsze ustalić: -tak, stare -tak, r********y forum - tak, przepraszamy, że mamy małe lubiące się kółeczko w związku z czym zawsze będziemy mogły zamienić słówko, więc niekiedy będzie nas widać :) - tak, ubolewamy 😭

Gość gość me
"gfzie kiedys mozna bulo popissc i pocxytac" :classic_cool:

Gość gość me
No i gościówko, trochę zrozumienia, nie każda ma wieczną 18-tkę jak ty ;) Mogłabym ci potłumaczyć, że kiedyś jednak też będziesz stara, ale po co :)

Gość gość
Muchy o tej porze wyginely.

Gość gość
Wyj***ly wilka naja chwile erato przyjciela imperium kokeja psuja haje l kusze i mnostwo innych.stare chore szmaty

Gość gość me
12:06 Nie, to ty jesteś chora z nienawiści, głupoty, zawiści (urojonej), osobistego nieszczęście i paranoi. Piszesz kompletne bzdury, ale widać przynosi ci to chwilową ulgę. Nic prócz współczucia niestety nie mogę ci ofiarować :( x Cizieńko 😘 z :P :classic_cool: Do potem 😘

Gość gość
A co moze nie. To wasz syf geganie

Gość gość me
Nie gościówko, to syf kogoś podobnego tobie, głęboko nieszczęśliwego. Poza tym nie był on przecież twoim problemem, tylko naszym, więc w czym rzecz? Nikt nie odpowiada za twoje zawiedzione nadzieje, naprawdę. Może błędem było w ogóle łączyć je z takim miejscem jak miejsce wirtualne? Mówię do ciebie łagodnie, bo mi cię żal. Ale chyba nie ma sensu.

Gość waderka
Ciekawska i zaintrygowana dziś pora na ciebie spioch.gif Wszystko, czego pragniesz, jest po drugiej stronie strachu... X:D:classic_cool: 🖐️

Gość gość me
Jeśli "rozsiądzięcie" się ciotek może spowodować konsekwencje, to co dopiero rozłożenie się ;) Się rozkładam ;) Z konieczności :(

Gość gość
Rozkładasz się? No czuć, dawno takiej smrodu tu nie było:o

Gość gość me
Spojrzałam poza temat i błąd :( Nie chce mi się jednak użerać z psychopatami i kłamczuchami. Ech, czasem naprawdę przydałoby się zdementować jakieś info, a inne podać. Rozwiałoby to trochę fantazji. Że te fantazje dojrzewają w czyichś głowach wiadomo dopiero, gdy pękną :( No ale nie chcę i nie mogę, a w sprawach, które nie dotyczą mnie (lub nie tylko mnie) nie jestem powołana. Także cóż, cóż, nawet mi się chciało popisać, szczególnie, że jestem troszkę uziemiona, ale jednak ani pisać, ani czytać nie należy, szkodzi zdrowiu ;) Miłego, dziewczyny (aż mi przejdzie :P ;) ) 😘 🖐️

Gość gość me
I do ciebie, wygrywko (tak, do ciebie ;) ). Zostało ci już tylko mącenie i zgorzknienie, i nikogo, kto by myślał o tobie z czułością :( No to pomąć sobie 🖐️

Muszka nie chce usiasc na moim wyrku.... A tu niech siedzi i dostaje oblokiem w twarz jak to lubi

Gość gość
gość dziś Wyj***ly wilka naja chwile erato przyjciela imperium kokeja psuja haje l kusze i mnostwo innych.stare chore szmaty X Kurvisko Haja, Imperium,Kuszysko i reszta cały czas piszą psychopatko :-D

Gość gość
Kuszysko zrobiło podszywa Muszce i Wachlarzowi :-D

Gość gość
Do tej pory robi :D

Gość gość
Lubisz niewierne przebrany ciulu? Jaki miales inny nick? :-D:-D:-D

Pas szahida utraciłem. Nowe zapalniki idą z Damaszku przez InPosta, zatem najprawdopodobniej skończą w posiłku jakiegoś mongolskiego koczownika. :-o

"nie zawsze się wszystko udaje. Jakoś przeżyjesz." Akurat w moim fachu uda się dopiero wtedy, gdy nie przeżyję. Taka praca. ;) Sam pomysł, by nasza francuska komórka dokonała zamachu terrorystycznego na paryski Disneyland może świadczyć o tym, że Polska wcale nie jest tak bezpieczna, jak wam się wydaje. Chociaż do powagi Disneylandu nieco wam brakuje. :classic_cool:

Gość gość
mundrala na temacie