Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Crashmanek

Miłość Jednostronna..

Polecane posty

Witam, Sam nie wiem po co to piszę ale już nie umiem zadecydować co dalej. Pewnego dnia poznałem piękną dziewczynę, dobrze nam się rozmawiało, mamy takie same poczucie humoru, odważyłem się zabrać ją po pewnym czasie na randkę kwiatki, kawa i takie tam razem wspaniale spędziliśmy czas, już od początku czułem w niej coś niesamowitego, zakochałem się po uszy, kiedy zapytałem się po prostu czy chce być razem ze mną odpowiedziała mi tak, ale jak to już w moim życiu bywa nigdy nie miałem szczęścia, następnego dnia powiedziała że nadal kocha chłopaka którego poznała na praktykach jest oddalony z 400 km od niej, cały czas o nim myśli mówi że potrzebuje czasu, a gdy się od czasu do czasu spotykamy oddajemy się rozkoszy chwil pocałunki, tulenie, czasem i nawet wiecej, ale nie nigdy nie współżyliśmy razem, a zawsze po wszystkich uniesieniach robi się jej przykro mówi że chce przyjaźni a przyjaźń tak wyglądać nie może a zawsze kończy się tym samym następnym spotkaniem i wszystkim tym co napisałem wcześniej już sam nie wiem co robić kocham ją i nie potrafię sobie wyobrazić że mam żyć bez niej to już wszystko mnie przerasta a nie potrafię sobię odpuścić i zapomnieć.. Cóż począć..

Gość gość
Ja myślę że ona ma całkiem dobry związek i zdradza swojego faceta z Tobą.

Ona jest przyjaciółką mojego dobrego kumpla ze szkoły i z tego co wiem jest z pół roku po rozstaniu i zresztą każdy mi to mówi że jest na 100 % sama także nie wiem czy to możliwe..

Gość gość
gość dziś -"Ja myślę że ona ma całkiem dobry związek i zdradza swojego faceta z Tobą." XXX Ja też tak myślę. Ma faceta a spotyka się z Tobą, całujecie się przytulacie, do łóżka pewnie już tylko "jeden krok"- niedobrze to świadczy o tej pannie!

gość dziś -"Ja myślę że ona ma całkiem dobry związek i zdradza swojego faceta z Tobą." XXX Ja też tak myślę. Ma faceta a spotyka się z Tobą, całujecie się przytulacie, do łóżka pewnie już tylko "jeden krok"- niedobrze to świadczy o tej pannie! XXX no własnie, mam jutro jechać do niej i do kolegi na małą domówkę także sam już nie wiem czy to dobry pomysł